Seksualno ubrzanje

Seksualno ubrzanje

Brzi seks prakticira se u zabačenim kutovima noćnih klubova, na plažama i u krevetu. Ali seksolozi preporučuju spori seks u jednom od predloženih položaja.

Brzi seks danas se ne prakticira samo u zabačenim kutovima noćnih klubova, na plažama i drugim sličnim mjestima, sve se češće prakticira brzi snošaj u i u bračnom krevetu.

No, seksolozi kažu da na seks morate potrošiti najmanje četvrt sata. Osim toga, ne treba zaboraviti da žena u rijetkim slučajevima može postići orgazam tijekom brzog seksa. Stoga je vrijedno malo usporiti i imati spor seks u jednom od predloženih položaja.

jedan. Žena leži na trbuhu i stavlja jastuk ispod bokova. Partner legne na vrh i pravi kružne pokrete. Poza vam omogućuje da poljubite leđa i vrat žene.

2. Poza podsjeća na prethodnu, međutim, nakon prodora, žena mora spojiti noge.

3. Muškarac i žena leže na boku, a partner grli ženu s leđa. Polagani i odmjereni pokreti, kao i savijene noge partnera pružit će vam zaštitu i nezaboravan osjećaj.

4. Žena leži na leđima i pritišće noge uz sebe. Penetracija neće biti preduboka, ali će ovaj položaj zahvatiti najosjetljiviji dio klitorisa.

Najčešći oblici penisa

5. Muškarac zauzima ležeći položaj, a žena sjeda na njega, grleći noge i oslanjajući se rukama odostraga. Zahvaljujući ovakvoj pozi "Jahača", žena kontrolira tempo.

Članci o toj temi