Ožujka mačka i čovjek

ožujka mačka i čovjek

Požurite napraviti hrpu gluposti, kao prave ožujske mačke! Reći ćemo vam, u tajnosti, obavezni program prave ožujske mačke.
Bio jednom jedan ožujski mačak, volio je antrecote,
Ali nije prezirao kobasice u čajdžinici,
Nije hvatao miševe, morao bi ga tjerati,
Ali bio je zgodan, nitkov, izuzetno.
"Ožujska mačka" Aleksandar Ivanov

Konačno je došao mjesec ožujak – vrijeme proljeća, avantura i novih senzacija. Priroda oživljava, a zajedno s njom i ljepši spol, postupno se otkrivajući, sve se više pojavljuje na ulicama, u parkovima i domaćim tikvicama. Ispod prozora žive mačke počinju vrištati, zahtijevajući ne samo kobasice, već i toplinu njegovanih mačaka. Moćnici to ne propuštaju nezapaženo: muškarci počinju uvijati brkove, širiti rep, oštriti kandže i žmiriti u potrazi za novim plijenom.

Gotovo svakog proljeća muškarci se počinju prisjećati sporta i pripremati se za novi život. Otresu se hibernacije i ovog proljeća žure raditi gomilu gluposti, kao prave ožujske mačke.

Sada poslušajte tajne ožujske mačke!
- Slušaj sad tajne ožujske mačke!

Program koji morate imati za pravu ožujsku mačku:

jedan. Zima je zgužvala kožu pa treba krenuti s izgledom i obaviti veliku kupovinu. U takve svrhe trebate ostaviti cijelu plaću u najbližim trgovinama, a kako ne biste kupovali gluposti, povedite jednu ili dvije mačke sa sobom - prijatelje s osjećajem za stil.

Brutalni čovjek

2. U proljeće se mačke počnu linjati pa bi možda trebale konačno obrijati te glupe brkove/bradu/čunjice ili otići frizeru?

3. Još je hladno, ali duša već traži odmor, proširite svoj društveni krug posjećujući nove teritorije i tvrtke.

4. Neophodno je pjevati serenadu pod djevojčinim prozorom. Sluh i glas ovdje nisu potrebni, bez njih je još srčanija. Ovog proljeća, kao i svakog drugog, izvođenjem serenade možete obradovati više djevojačkih izloga, pa čak i pustiti susjede da se vesele vašem veselom glasu u 2 sata ujutro.

5. Po čemu se mačka u ožujku razlikuje od sebe, ali u drugačije doba godine? Pravo! U ožujku je mačka energična kao tenk, samouvjerena, bezobrazna i postiže ono što želi. Vjerujte u sebe i počnite djelovati protiv prepreka.

6. Neophodno je učiniti malo huliganizma: zgaziti cvjetnjak tulipana koje mrziš, popeti se na krov ili slomiti nešto, dajući energiju.

7. Javite se huliganima dvorišnih mačaka, a onda se povežite s ovim lošim društvom, kako biste kasnije imali o čemu pričati svojim budućim mačićima.

osam. Trebate njuškati druge i zastrašivati ​​druge suparnike martovskih mačaka. Da, i ne zaboravite prvo teretanu.

Ti si jako dobar momak

9. Ovo proljeće mora biti borba na ulici! Ti si dvorišna mačka za borbu, a ne lijena Garfieldova kućna mačka. Štoviše, morate se boriti za ženku, kako biste potvrdili svoj status glavne ožujske mačke. Ako još uvijek ne razmišljate, onda barem napunite lice svom susjedu, da on ... (smislite nešto sami).

10. Napijte se valerijane i bauljanja do jutra u društvu istih ožujskih mačaka.

Pravi muškarac ima mjesec ožujak tijekom cijele godine 28 sati dnevno.

Članci o toj temi