Seksualne pogreške

Seksualne pogreške

Čak i dobra erekcija i ljubavne vještine mogu uništiti seks. Prvi put će žena oprostiti, sljedeći put će joj se raspoloženje pogoršati i seks se više neće vidjeti. Ono što žene mrze u krevetu?

Čak i prokleto šarmantni i privlačni muškarci griješe u krevetu. A ako vam žena prvi put oprosti, sljedeći put će joj se raspoloženje pogoršati i izgubit ćete seks. Saznajte kako se pravilno ponašati.

jedan. Ne skinute čarape. Seks u čarapama je nepoštovanje prema vašoj djevojci i njezinom njuhu. Nećete skočiti nakon čina i trčati kamo god pogledate.

2. Ne javljajte se na telefon. I najbolje od svega, općenito, isključite ga. Budući da pozivatelj neprestano gnjavi telefon, a govorna pošta odvlači pažnju od procesa. Naravno da ćete stati da preslušate poruku.

3. Ne pričaj pametne teme. Kada ste goli i sve vaše prednosti i mane su vidljive, ne morate pokušavati nešto dodati ili nadoknaditi guranjem uma. U ovom trenutku govorite samo nježne riječi.

4. Gledaj samo nju. Ne TV ili tablet. Nema potrebe gledati uzorke tapeta ili pukotine na podu. Usredotočite se na njezin miris, jauke i kožu.

10 seksualnih položaja za ženski orgazam iz Kamasutre

5. Nemoj sliniti. Čak i ako želite koristiti slinu kao lubrikant, nemojte nikuda pljuvati i ne dopustite da slina izlije u rupu.

6. U krevetu misli samo na nju. I nikako ne povlačiti naglas paralele s drugim ženama. Usredotočite se na njezinu ljepotu.

7. Nemojte zaspati odmah nakon orgazma. Strpite se još pet minuta, držite je uz sebe, recite par nježnih riječi i slušajte je. Nisam imala vremena završiti, pokušaj joj pomoći.

osam. Uklonite neprikladne šale tijekom seksa. Možda ste u životu jako duhoviti, ali to ne znači da se seks treba pretvoriti u klaunu.

9. Nemojte koristiti glupa imena za svoje genitalije. Vi ste odrasli i ne trebaju vam "mačke", "pipoke", "dragi" ili "juniori". Nazovite sve dijelove tijela svojim nevulgarnim imenima.

10. Ne zaboravite fiziologiju. Ona je živa žena i zahtijeva pažnju, a ne služi samo da zadovolji vaše potrebe. Zato pitajte, milujte, ljubite, sugerirajte i slušajte. Pokušajte ugoditi jedni drugima i sve će uspjeti.

Članci o toj temi