Zanimljive činjenice o masturbaciji

Zanimljive činjenice o masturbaciji

Sve zabranjeno privlači i izaziva povećan interes. Nije uobičajeno govoriti o samozadovoljavanju, ali gotovo svi to rade. Najzanimljivije činjenice o ženskoj i muškoj masturbaciji.

Masturbacija nije nešto o čemu se otvoreno priča. A sve zabranjeno uvijek izaziva zanimanje. Saznajte 15 zanimljivih činjenica o ovoj kontroverznoj zabavi.

jedan. Samozadovoljstvo je dobro za vaše zdravlje. Štiti muškarce od raka prostate, a žene od zaraznih bolesti. Zajedno, masturbatori su zaštićeni od stresa i živčanih poremećaja.

2. Četiri od deset žena više vole masturbaciju nego seks.

3. Nakon samozadovoljavanja njuh postaje za trećinu jači, ali samo na kratko.

4. Masturbacija pomaže ženama da pronađu svoje nježne točke, govore muškarcima o njima i prevladaju seksualne probleme, uključujući frigidnost.

5. Samozadovoljavanje tijekom menstruacije pomaže u ublažavanju grčeva.

6. Kada se žene masturbiraju, one se maze radije nego da se seksaju same sa sobom. Samo jedna petina žena preferira masturbaciju uz korištenje dilda.

7. Samozadovoljstvo prakticira 95% muškaraca i 80% žena.

osam. Što je žena pametnija i obrazovanija, to češće masturbira. Nakon srednje škole, 40% djevojaka nikada nije bilo zadovoljno, a nakon fakulteta samo 7% nije probalo masturbaciju.

30 znakova da tvoja djevojka ne spava s tobom

9. Ljudi koji žive zajedno ili su u braku vjerojatnije će masturbirati.

10. Samozadovoljavanje ili seks na ulici u Indoneziji mogu dovesti do gubitka glave. Bit će odsječena.

jedanaest. Pisci su branili masturbaciju. Mark Twain je o njoj predavao uz upečatljive primjere u liku Robinsona Crusoea, Elizabete I. i izračunima iz Homera.

12. Histerija u osamnaestom i devetnaestom stoljeću tretirana je sa samozadovoljstvom.

trinaest. Masturbacija je poznata još od vremena egipatskih faraona. U hramovima su se sastajale figure zadovoljnih muškaraca i žena, a faraoni su imali poseban ritual povezan s masturbacijom.

14. Svi ljubitelji masturbacije imaju odmor. 7. je svibnja.

15. Dugo se masturbacija smatrala porokom. Bila je kažnjena, savjesna, rekla da je to grijeh. Roditelji su obećali svojoj djeci da će im dlake narasti na rukama, a cijelo tijelo će biti prekriveno bradavicama.

Članci o toj temi