O seksu. Brojke i činjenice

O seksu. Brojke i činjenice

Ne postoji ništa privlačnije, iskrenije i iskrenije od seksa. Nekoliko zanimljivih brojeva i činjenica o seksualnom životu muškaraca i žena.

Mnogo je rečeno o seksu i napisano je više. Ljudi se svađaju oko seksa, pišu romane, znanstvena djela. Ne bi bilo seksa i ljubavi, a čovječanstvo ne bi prepoznalo kolosalan broj velikih djela.

Međutim, postoje zanimljive brojke i činjenice o seksu. A s nekima od njih možete se upoznati.

Činjenica prva. Muškarci imaju više seksualnih partnera od žena. Često se događa da ljepši spol u cijelom životu nema više od tri partnera, a mnogi muškarci hodaju, kako kažu, punim plućima, a računica ljubavnih veza ide na desetke, a ponekad i stotine. Ako govorimo o prosječnim brojkama, onda muškarci u dobi od 20 do 59 godina na pitanje o broju seksualnih partnera nazivaju broj sedam, ali za žene je ovaj pokazatelj nešto skromniji - samo tri partnera.

Činjenica dva. Oko 60 posto mladih preferira takozvani prijateljski seks. Prema nedavnom istraživanju, otprilike dvije trećine studenata priznaje da prakticira slobodnu ljubav bez ozbiljne veze ili jednako ozbiljne obveze. Ali čak i prije 20 godina takav koncept kao "prijateljski seks" praktički se nije koristio. Čak ni u Americi to nije učinilo više od 10 posto dječaka i djevojčica, dok je u Rusiji taj broj bio još manji - samo 5 posto.

Sexy life hacks. Tajne dobrog seksa

Treća činjenica. Ako vjerujete medicinskoj statistici, onda je 50 posto seksualno aktivnih muškaraca i žena barem jednom u životu zaraženo HPV-om - ljudskim papiloma virusom. I ovaj, ne najprijatniji virus se prenosi spolnim putem. Njegova glavna neugodna manifestacija su papilomi u području genitalija. A postoje i vrste papiloma virusa visokog onkogenog rizika. A ako je zaražen, ovaj virus može uzrokovati rak vrata maternice ili druge vrste raka. Međutim, nije sve tako loše – u većini slučajeva ljudsko tijelo samo sebe izliječi u roku od jedne i pol do dvije godine.

Činjenica četiri. 12 posto oženjenih ne spava sa svojim supružnikom. U jednom od deset bračnih parova muž i žena spavaju u odvojenim krevetima. I da budem iskren, ovo je depresivna brojka. Jer se vjeruje da je seks dio sretnog braka.

Činjenica peta. Iznenađujuće, ljepši spol ima mnogo manje šanse od muškaraca do orgazma. Prema najnovijim istraživanjima seksualnih terapeuta, oko 75 posto muškaraca doživljava orgazam tijekom odnosa, a samo 29 posto žena uvijek doživi seksualno zadovoljstvo. Osim toga, većina žena nikada ne doživi vaginalni orgazam i potrebna im je stimulacija klitorisa. Ove brojke su dobar razlog da pobliže pogledate svoju ženu – glumi li se?

Kako napaliti djevojku riječima? 300 prljavih i prljavih riječi

Činjenica šesta. Djevojke se rastaju od svoje nevinosti nešto kasnije od dječaka. A ovdje, kako kažu, ne možete se osporiti činjenicama. I za to postoji logično objašnjenje. Uostalom, većina ljepšeg spola od malih nogu uči se da žena treba biti skromna i da ne započinje rano seksualni život. Dakle, prosječna dob početka seksualne aktivnosti kod muškaraca je 17 godina. Ali djevojke ulaze u prvi spolni odnos nešto kasnije - sa 17 i pol godina.

Činjenica sedam. Službeno je utvrđeno da jedan muškarac može imati više od stotinu djece. Poznato je da svaki zdravi predstavnik jačeg spola može postati otac. Netko ima jedno dijete, netko dvoje, ima predstavnika jačeg spola koji imaju troje, četvero ili petero djece. No stručnjaci kažu da svaki fizički zdrav muškarac može postati otac 842 djece.

Međutim, to nije najveća brojka. Jer ako listate Guinnessovu knjigu rekorda, možete pronaći podatke o tome kako je jedan marokanski paša (povijest nije zadržala njegovo ime) imao 700 (!) sinova i 342 (!) kćeri. Odnosno, više od tisuću djece. Naravno, djecu su rodile različite žene, paša je imao stotine žena i konkubina. Što, međutim, nimalo ne umanjuje spolne zasluge samog vladara.

Kako diverzificirati svoj seksualni život?

Ali ako se sjećate ljepšeg spola, onda pravi rekord za mnogo djece pripada Ruskinji. Njezino ime, nažalost, također nije poznato. Iz povijesnih kronika poznato je samo da je žena izvjesnog Fjodora Vasiljeva, živjela u 18. stoljeću, bila trudna 27 puta i rodila 69 djece. Žena je rodila 16 pari blizanaca, 7 trojki i 4 četvorke. I ovo je još uvijek pravi rekord ... Autor: Georgy Trushin

Članci o toj temi