Što trebate znati o seksualnim zabavama

Što trebate znati o seksualnim zabavama

Nemojte raditi loš seks

Koja su pravila ponašanja

Obično ljudi dolaze i odlaze na zabavu s istom osobom. Vi odojci se ne skidate na ulazu i možete biti u odjeći dok ih se ne odlučite riješiti. Za vrijeme zabave nije dopuštena grubost ili netaktičnost. Prije seksa, partneri razgovaraju i flertuju jedno s drugim. Ako netko nije zainteresiran, onda možete ići dalje. Postoji pravilo da se s partnerom ne smije dirati niti bilo što raditi, do njegovog dopuštenja.

Na seks partyju postoje organizatori koji promatraju i prate događaj. Ako se ponašate kao seronja, onda vi praščići napuštate događaj.

Tko se s kim i kako seksa na ljuljački

Većina zabava usmjerena je na heteroseksualne partnere. Na samoj zabavi može biti bilo kakvih linija ponašanja i seksa. Neki dolaze sa svojim partnerom i imaju seks samo s njim. Neki se parovi odmah raziđu i traže "avanturu" s drugima. Najčešća opcija je kada se dva partnera seksaju jedan s drugim, a zatim se zamijene sa susjedima.

Spol je vrlo raznolik, kao i broj sudionika u kopulaciji. Zaplet svingera može biti vrlo čudan. Postoje gužve muškaraca i žena utkanih u jednu orgiju. Na njima “rade” dvije djevojke i deset muškaraca. Ponekad se više djevojaka seksa kada njihovi muškarci samo sjede i gledaju.

Znakovi da vas uče rogovima. 50 znakova ženske nevjere

Na zabavama nastoje zadržati anonimnost i zaštitu. Možete doći na orgiju, zabaviti se i nikad se više tamo ne pojaviti. I možete postati stalni sudionik. Svatko za sebe odlučuje gdje su mu rubovi i isplati li se to prijeći, u potrazi za većim užitkom.

Članci o toj temi