Zanimljive činjenice o seksu

Zanimljive činjenice o seksu

U krevetu se trebate zabavljati češće i vedrije. Brzina postizanja orgazma, živopisan seks, erotski snovi, vrijeme seksa i druge karakteristike bitaka u krevetu.

jedan. Seks vam pomaže u upravljanju stresom. Osim zdravstvenih prednosti, seksualni odnosi mogu vam pomoći da se opustite i smirite. Stoga, ako imate ozbiljan događaj, onda se poseksajte pred njim i uzbuđenje će nestati.

2. Seks stimulira imunološki sustav. Stoga, ako se prehladite, onda popijte čaj od limuna i započnite seks.

3. Kupite tubu lubrikanta. Ne samo da će vam olakšati ulazak, već će vam dodatno podmazivanje pomoći da brže postignete orgazam. Na to ukazuje polovica parova koji koriste lubrikante.

4. Ako nemate povjerenja u sredstva iz ljekarne, lubrikant možete napraviti sami. Kupite prirodno kokosovo ulje i koristite ga umjesto lubrikanta. Osim toga, kokosovo ulje je dobro za spolno prenosive infekcije. I možete dodati u šampon, kosa iz njega je bolje češljana.

5.Lezbijke češće i vedrije uživaju. Prema istraživanju, pokazalo se da lezbijke postižu orgazam u 75 slučajeva od 100, biseksualne žene - u 58, a heteroseksualne - u 62.

6. Također, predvodnici u postizanju orgazma su dame s crvenom kosom, korisnice pametnih telefona s operativnim sustavom Android i žene u godinama.

13 znakova varalice. Kako prepoznati djevojku ili muškarca koji vara?

7. Od sjemena se nećete udebljati, jer s njim u žlici ima samo 36 kalorija.

osam. Nakon sporta, vrijeme je za seks. Tijekom vježbanja krv juri u malu zdjelicu i povećava se razina hormona u krvi.

9. Više od 30% muškaraca simulira orgazam. Muškarci ne mogu dati precizan odgovor zašto to rade. Ali oni koji su priznali da su oponašali rekli su da su to učinili kako ne bi uznemirili svoje djevojke.

10. Korištenje kondoma ne utječe na svjetlinu seksualnog užitka. Činjenica da je seks s kondomom manje prirodan i manje impresivan je psihološka sugestija. One sprječavaju trudnoću, omogućujući vam da se opustite i koncentrirate na užitak.

jedanaest. Orgazam se može doživjeti ne samo izravnim odnosom, već i milovanjem grudi i bradavica. Pravilna masaža i stimulacija bradavica dovodi do kontrakcije vaginalnih mišića i orgazma. Češće mazite ženske grudi i posebno obratite pažnju na bradavice.

12. Ovisno o tome u kojem položaju spavate, možete saznati koliko često imate erotske snove. Stručnjaci su otkrili da ljudi koji spavaju na trbuhu s ispruženim rukama iznad glave češće vide snove s erotskim elementima.

trinaest. Ako želite poboljšati svoj spol, onda pojedite jabuku dnevno. Osim vitamina i vlakana, jabuke poboljšavaju seksualni život djevojaka. Osim jabuka, možete jesti kivi, jagode ili naranču.

Koji dio ženskog tijela muškarac ejakulira na kraju seksa?

14. Svaka peta osoba koristi gadget u krevetu tijekom seksa. Čudno, pametni telefoni potiskuju emocije. Ako se želite potpuno predati procesu, ostavite telefone i tablete po strani i svu pažnju posvetite svom partneru.

15. Ljubav poboljšava seks. Imajte seks samo sa svojim omiljenim partnerima, to čini seks boljim i vedrijim emocijama.

Članci o toj temi