Zašto moraš postati loš

Zašto moraš postati loš

Svi idemo u svoj osobni pakao ako pokušavamo biti dobri. Ali ako odustanemo od pokušaja da budemo bolji, ispravniji i savršeniji, onda sve ide dobro. Zašto je bolje biti loš? Zašto moraš biti loš upravo sada?

Loše se ne koriste

Biti dobar momak je zabavno dok drugi to ne iskoriste. Učinite to, pomozite tamo, posudite novac i slično. Od vas će se tražiti da nešto učinite. Ovo će biti početak. A onda će početi zahtijevati ono što ste radili. Tako se pretvarate u roba drugih ljudi. Pokušajte iskoristiti lošeg momka. Poslat će sve nafig gadove. Ne dopustite da vas vozi, imate svoje stvari, snove i planove.

Loši se poštuju

Lava ne možete zadirkivati, ali lako možete šutnuti mačića. Pošto si dobar, onda se prema tebi može postupati kako hoćeš. Možete biti nepristojni, gurati, pregaziti. Ali nastoje ne dirati lošeg momka – svog dragog. U trenutku kada od dobrog madraca prijeđete u lošeg momka, povećava se poštovanje prema drugima. Loši se zaobilaze i poštuju, a dobri se povrijeđuju i preziru.

Kako razgovarati sa šupcima? Kako odgovoriti na grube uvrede?

Loš momak ne daje ništa uzalud

Loš momak ne daje i ne daje uzalud. Djevojka se ponaša odvratno i morate je namazati darovima? Ovo ne radi. Dobro ponašanje treba nagraditi, a ne loše. Nemojte darivati, već nagradite određene pozitivne radnje. To se ne odnosi samo na vašu strast, već i na druge ljude.

Zašto moraš postati loš

Loše dečke vole djevojke

Čim si počeo ispunjavati djevojčine hirove, utjelovljivati ​​njene hirove u stvarnost i prepuštati se, onda je pisanja nestala. Djevojka ne poštuje muškarca koji je slabiji od nje. Jak muškarac ima svoje prioritete. Ne dopušta djevojci da ga odvede na krivi put ili da sere. Djevojke vole loše dečke zbog njihove unutarnje srži. To ne dopušta djevojci da postane glava veze. Sve djevojke potajno žele poslušati jačeg muškarca.

Loši mogu slobodno djelovati

Loš momak može biti on sam. Ne pokušava impresionirati druge ili igrati tuđu ulogu. Ne juri pred djevojkama, već na njih gleda kao na izvor zabave, užitka i zabave. Loš je slobodan u riječima i djelima. Ne treba zadržati imidž plemenitog viteza ili ispuniti očekivanja drugih. Ovo je prava sloboda.

Dugo sam bio loš. I još uvijek pokušavaš biti dobar?

Neprincipijelna osoba

Članci o toj temi