Kako postati samopouzdan i jak? Morate se pretvoriti u lošeg momka na 30 dana

Kako postati samouvjeren i jak? Morate se pretvoriti u lošeg momka na 30 dana

Kako postati snažan i samouvjeren muškarac? Kako početi biti divlje popularan među djevojkama? Kako pobijediti svoje strahove, poniznost i nesigurnost? Kako postići svoje ciljeve? Psiholozi preporučuju korištenje neobične metode igranja lošeg momka. Da biste postali puno hladniji i uspješniji, morate se pretvoriti u lošeg momka na 30 dana.

Teško je postati ono što sanjaš i želiš biti, ali moguće je. Kako postići svoj ideal? Kako postati onaj koji postiže svoj cilj u životu i uživa u uspjehu s djevojkama? To je nemoguće bez prakse i treninga. Psiholozi preporučuju korištenje sljedećeg zanimljivog treninga. Ova tehnika će vam omogućiti da ispumpate sve svoje unutarnje kvalitete i karakter u 30 dana. Morate se transformirati i igrati lošeg momka mjesec dana.

Kako postati samopouzdan i jak? Postani loš momak na 30 dana

jedan. Počnite češće izgovarati riječ "ja"

Zaboravite na skromnost i sramežljivost - ovo ne slika čovjeka. Vrijeme je da budete osoba koja zaista nešto vrijedi i koja se ne boji pozicionirati. U razgovoru češće izgovarajte riječ "ja". Koristite izraze: "Znam", "Želim", "Učinit ću", "Pretpostavljam", "Mislim". Narcizam i sebičnost lošeg momka ponekad su nužni za definiranje vaših granica. Poštujte i cijenite pojedince, a ne sivu masu prosječnosti.

Savjeti za muškarce: 130 savjeta za muškarce

2. Zaboravite na ustupke bilo kome

Ne popuštajte nikome u sporu, ne pomagajte, ne idite naprijed, recite "ne" i ne pristajajte na zahtjeve. Prestanite dopuštati ljudima da vam jašu za vratom. Naučite odbiti kada vam to ne treba ili šteti vašim interesima. Odbijanje može biti motivirano bilo čime, ili ne možete ni objasniti. Otkad je negativac postao ljubazan, povodljiv Samaritanac?

3. Uspostavite kontakt očima dok razgovarate

Naučite gledati u oči dok pričate, a ne jurcati uokolo. Gledajte u oči koliko god je potrebno u konkretnom razgovoru. Ako trebate izvršiti pritisak na osobu, onda pozorno gledajte dok se ne počne brinuti, uzrujavati i naprezati se. Pažljiviji pogled na djevojke također ima svoje prednosti. On se uzbuđuje i jako uzbuđuje djevojke. Loši dečki se ne ispričavaju što bulje u djevojke ili zaviruju u dekolte.

Kako postati samouvjeren i jak? Morate se pretvoriti u lošeg momka na 30 dana

4. Ne ispričavaj se i ne savijaj se

Ponekad se isprike i ljubaznost doživljavaju kao slabost. Pokušajte se ne ispričavati. Slegnite ramenima, otiđite ili zanemarite tuđe pritužbe. Ova metoda će vam omogućiti da izbjegnete situacije u kojima će vama manipulirati osjećaj krivnje ili dužnosti. Nemojte se ponovno sagnuti bez posebnog razloga.

Kako biti stvarno jak? Vrijeme je za pobunu

5. Šutite kada ne želite razgovarati ili to nije u vašem interesu

Nemojte se upuštati u svađu koja vas ne zanima. Ponekad ne morate ulaziti u razgovor ili rješavati stvari. Kada razgovarate sa svojim sugovornikom, pokušajte ne reći ništa. Slušaj, kimni glavom, uzdahni, odgovori jednosložno, napusti razgovor, govori o zauzetosti. Imate pravo šutjeti, ne objašnjavati, pravdati se ili biti raspršeni u razgovoru. Ovakva strategija pomoći će vam da održite svoju poziciju.

6. Odustani od neizvjesnosti

Kao što je rekao veliki osvajač Džingis-kan: "Ako se bojiš, ne čini, ako se bojiš, ne boj se, ali ako jesi, ne žali.". Zaboravite na sumnje i počnite preuzimati opravdane rizike. Zaboravite riječi "pokušat ću", "vjerojatno", "nada", "čini se". Zamijenite riječima povjerenja: "Učinit ću", "Shvatit ću", "Mogu".

7. Radi što god želiš

Uključite se u borbu ili bitku ako vam je potrebna za pobjedu. Osjećaj unutarnje slobode karakterističan je za jake ljude. Nemojte se bojati raditi ono što želite. Ostvarite svoje želje, ciljeve i snove. Ponašajte se protiv tuđih želja i ne slušajte kritičare. Samo naprijed ako se isplati.

Kako postati samopouzdan i jak? Slijedite ovih 7 pravila i budite negativac 30 dana. Toliko će vam se svidjeti da ćete za mjesec dana postati potpuno drugačiji. Samo jaki postižu svoje u životu.

Članci o toj temi