8 Kvaliteta pravog muškarca

8 kvaliteta pravog muškarca

Mnogo različitih muškaraca i različitih žena, nisu sve superžene i mačo. Idealna osoba ne postoji, ali postoji koncept "pravog muškarca".

Svaka žena sanja da pored sebe ima pravog muškarca. Zapravo, na svijetu postoji toliko različitih muškaraca i različitih žena, nisu sve superžene i mačo, ali ipak većina nas pronađe svoju sudbinu ili pristane postati nečija sudbina. I iako u našem svijetu ne postoji ništa apsolutno, koncept "pravog muškarca" još uvijek postoji.

jedan. Pravi muškarac je jak

Ne plače, ne cvili, ne žali se, niti trči liječniku svaki put kad kihne. On donosi odluke i živi po onome što je odlučio. On je odgovoran za svoje riječi i djela. Ako okolnosti nisu povoljne, moći će se nositi s tim.

2. Pravi muškarac ima svrhu

Zna razliku između glavnog i sporednog, razumije što je važno, a što nije. Ne gubi vrijeme na gluposti koje ne pomažu ni njemu ni njegovoj obitelji. Naravno, možda ima neki hobi. Ali to bi vam trebalo pomoći da postignete pravi cilj. Pravi muškarac fokusiran je na moć, novac i obitelj. Seks mu nije glavna stvar. Seks će biti kad bude moći, novca i žene.

Kako razgovarati sa šupcima? Kako odgovoriti na grube uvrede?

3. Obitelj je jako važna za pravog muškarca

On je odgovoran za nju, sjeća se i poštuje tradicije. Njegova djeca su Božji dar, ali ovaj dar također mora biti discipliniran. Pravi muškarac zna da postoji obitelj koju čine on, njegova žena i djeca, a postoji obitelj u kojoj ima mnogo više ljudi: roditelja, braće i tako dalje. I on cijeni ovu obitelj. Štiti je istom energijom kao i one koji su joj najbliži. Obitelj su oni za koje ste privrženi i gdje vas uvijek očekuju.

4. Pravi muškarac ne ogovara

Drži jezik za zubima. Vaga svoje riječi i ne priča o sitnicama. Ne pretvara se da ima više nego što ima i nikada ne sudjeluje u "ženskim" raspravama drugih. Ne govori o onome što ne zna ili ljudima koje ne poznaje.

8 kvaliteta pravog muškarca

5. Riječ pravog muškarca je zakon

Ako obeća, on ga i drži. Ako ne može održati obećanje, onda ga jednostavno ne daje. Pravi muškarac radije gubi vrijeme i novac nego da prekrši svoju riječ. Zna da je njegova riječ djelo koje mora ispuniti. Stoga je lakonski - nema potrebe bacati riječi u vjetar.

Prestar si za ovo sranje

6. Pravi muškarac nastoji biti uzor

Poštuje sebe i druge, naravno, ako su ti drugi vrijedni ljudi. On je primjer onima koji su blizu, svojoj djeci. Da biste to učinili, ne morate donijeti posao kući i pokazati kakav ste šef. Pravi muškarac sam daje ton u odnosima sa svojom djecom i ne pokazuje im svoje slabosti.

7. Pravi muškarac sam postiže dobrobit

On ne traži milostinju. Nije zadovoljan tatinim novcem. On sam zarađuje. Ako dobije nasljedstvo, udeseterostruči ga, a ne "puše" u kasinu.

osam. Pravi muškarac ne izgleda kao žena

Ne boji kosu niti brije prsa. Pa, recimo, manikura je dopuštena, masaža, možda, također. Ali sve više od higijene i frizera je ženska stvar. Možda ima lijepe i skupe kravate (ako ih nosi), ali neće dva sata raspravljati s vlastitim stilistom hoće li crvene hlače pristajati uz plavu Versace majicu.

I evo još jednog važnog dodatka: pravi muškarac nikad ne izgleda važno i napuhano. Jednostavan je i otvoren – kako drugačije mogu samopouzdani ljudi komunicirati s drugima? Hvalisanje ili "hvalisanje" impresioniraju samo idiote koji i sami sanjaju da se doimaju pametnijima od drugih.

Kvalitete dobrog prijatelja

I posljednja. Nijednoj ženi nije teško biti prava pored pravog muškarca.

Članci o toj temi