Tri parabole o seksu

Tri parabole o seksu

Neke su žene postale preozbiljne po pitanju seksa. Tri parabole o seksu divlje mladosti.

Nedavno sam, razgovarajući sa svojim prijateljima o seksu, shvatio da smo se nekako previše uozbiljili na ovu temu. Seks je tako zabavan. I sjetio sam se tri prispodobe o seksu iz svoje divlje mladosti.

Priča o šumi i povjerenju.

Svaka cura ima prvog dječaka, pa sam ga i ja imala. Prvi je dečko s kojim stječete iskustvo u ljubljenju i razgovoru s muškarcima. Uglavnom se ljube, naravno. Bio sam jako mlad i činilo mi se da je hodanje s nekim za ruku u mračnim rujanskim večerima vrlo ozbiljno.

Jednog dana moj dječak me pozvao u šumu. Bila je još jedna ugodna jesenska večer, dječak je sjedio na srušenom drvetu, sjela sam mu u krilo, i sve je bilo u redu, dok nije rekao da se trebamo seksati.

- Upravo ovdje? - Bio sam iznenađen.
- A gdje drugdje?! - prigovorio je.
- Sada? - Nisam odustajao.
- A kad još? - nije odustajao.

Odmah sam se sjetio poznate izreke: “Tko ako ne mi! Kad ako ne sada!“, zahihotala sam se i pokvarila svu romansu.

Unutarnja seksualnost

“Ne”, rekao sam. - Bez seksa.

Bili smo usred šume, u apsolutnoj tami, sasvim sami. Nesretni ljubavni junak nervozno je zapalio cigaretu. I zabrinula sam se. Razmišljao je o nečemu, a ja sam mu tiho puzala iz krila i pitala se da li da pobjegnem iz ove šume, za svaki slučaj. Ali onda je rekao:

- Bojim se da mi ne vjeruješ.
- Bojim se da. - Nisam nikome vjerovao noću u šumi. Tako nepovjerljivo.

I odšetali smo od šume.

Priča prvog puta.

U idealnom slučaju, lijepa mlada djevojka trebala bi se izgubiti, kako kažu, draga, samo zbog ljubavi, i po mogućnosti, iskočivši da se uda za ovu ljubav. Ali ovo su predrasude..

U jednom trenutku, mlada djevojka počinje brinuti da još nije žena i gubi nevinost na brzinu, besmisleno i nije jasno zašto. Štoviše – nije jasno s kim. Tako je bilo i sa mnom. U nekom trenutku sam shvatila da samo trebam bolje upoznati nekog muškarca - inače bih mogla ostati stara služavka, a ništa gore ne može biti, a ja već imam sedamnaest godina!

Odlučivši što prije postati žena, odmah sam počela mentalno razvrstati sve moguće kandidate kako bih odabrala nekoga tko će mi pomoći u misiji. Sve se pokazalo da nije tako jednostavno. U idealnom slučaju, trebao je biti privlačan stranac, a ja sam bio okružen samo poznanicima i ne baš privlačan. Trebao mi je iskusan čovjek, a sudbina mi ga je poslala.

13 znakova varalice. Kako prepoznati djevojku ili muškarca koji vara?

Bio je ludo odrastao - imao je dvadeset pet godina i imao je dovoljno iskustva, kako sam se nadao. Vidio sam ga samo par puta, i bili smo skoro stranci, ali sam sigurno znao da je u nekoj knjizi skriven njegov broj telefona, napisan na omotu čokolade. Našla sam, nazvala i vrlo oštro mu rekla tko sam, da mi je dosadno i hoće li čavrljati? Međutim, pristao je na razgovor, teško razumjevši tko sam. Stvari su do sada išle dobro. Ali onda sam došao u slijepu ulicu.

Bio sam sramežljiv i nisam znao kako doći do glavnog problema. Srećom, moj odabranik nije se razlikovao po skromnosti i sam je doveo razgovor na temu koja me zanima.

Uzdahnula sam s olakšanjem: kakav je čovjek razumijevanja naišao na mene. I na kraju je rekla što mi treba od njega. Mislio je da se šalim. Vrlo sam ga ozbiljno podsjetio da seks nije šala. I on je pristao. Upitan kada želim doći k njemu. Rekao sam što prije to bolje. I stigla je sutradan, rano ujutro. Jadnik je bio potpuno zbunjen, jer mu se to prije nije dogodilo.

Nisam se slomio (što bi bilo potpuno neprimjereno), nisam se sramio niti bojao. Nakon što se sve dogodilo, pitao sam kako se osjeća. Nekako sam pobjegao. Opet se iznenadio i pitao je li mi se sviđa.

Seksualno ponašanje žene i vruće ponašanje muškarca

- Bilo je zabavno - rekao sam. I otišao.

Priča o djevojačkom sjećanju.

Davno sam negdje na jugu šetao sam nasipom i divio se moru. Bilo mi je malo dosadno, vjerojatno sam čak tražila avanturu. A tko traži, kao što znate, nalazi. Točnije, avanture su me same pronašle. U liku simpatičnog čovjeka u bijelim hlačama i crnoj košulji - to je sve čega se sjećam o njemu.

Rekao je da sam lijepa i da ne bih trebala biti sama u tako divnoj večeri. Odgovorio sam da i ja tako mislim. I otišli smo u primorski kafić - pijte slatka južnjačka vina i gledajte u zvijezde, slušajte surfanje i možda radite nešto drugo. A južnjačka vina tako zanimljivo djeluju na mene da izgubim glavu. Kako se kasnije pokazalo, i sjećanje.

Neke su žene postale preozbiljne po pitanju seksa

Zadnje što se jasno sjećalo te večeri - kako stojimo s finim čovjekom na samom rubu mora, a valovi topline zalijeću mi u gležnjeve, muškarac me ljubi i vrti mi se u glavi. A onda sam se probudio kasno ujutro u svojoj sobi.

Navečer smo se ponovno susreli s ugodnim čovjekom, koji se više nije činio tako ugodnim, jer je želio razgovarati o iskrenim temama. Točnije, nije pričao ni o čemu osim o seksu.

Seks s neprivlačnim djevojkama naspram seksa s ljepoticama

"Bio si skromniji jučer", rekao sam.

- Pa, nakon onoga što smo ti i ja imali, mogu biti potpuno neskromna.

- Što smo imali? - upitala sam s iskrenim zanimanjem.

Nikad nisam vidio čovjeka da tako promijeni lice. Što i ne čudi, jer su svi sigurni da je seks s njim nezaboravan. zaboravio sam.

- Zar se ne sjećaš? - pogledao me s takvim prijekorom. Osjećala sam se posramljeno. Pokušao sam se sjetiti. Ali nisam mogao ni zamisliti. - Kako si mogao zaboraviti?

"Ne brini", rekao sam. - Siguran sam da smo se zabavili.

Ali bio je zabrinut. I ubrzo je rekao da je vrijeme za njega. I bio je u pravu. Što bi drugo mogao učiniti s djevojkom koja zaboravlja tako važne trenutke??! Ostaje li to sama sa svojim djevojačkim sjećanjem.

Nakon svega navedenog, sa sigurnošću mogu reći da je seks jako zabavan. I pričati o njemu ... Autor: Zhenya Osipova

Članci o toj temi