Laži o seksu

Laži o seksu

Laži koje svaka djevojka i svaki muškarac izgovaraju prije seksa, tijekom seksa i nakon seksa. Ljudi vole uljepšavati, lagati i izbjegavati istinu kada je u pitanju seks. Svi smo mi prljavi lažljivci kojima je teško biti iskreni kada govore ili imaju seks.

"Koliko je riječi izmišljeno za jednostavnu, divlju, okrutnu privlačnost dvaju ljudskih tijela jedno drugom" Erich Maria Remarque

Nigdje nemamo više vremena jedno za drugo nego u seksu. O čemu žene lažu u seksu? O čemu muškarci lažu u seksu? Lažljiva priča o seksu.

Laži o seksu. 10 najpopularnijih lažnih riječi

Laži o seksu #1. "ja nisam ovakav"

Ova laž o seksu može se čuti od gotovo svake djevojke. Svaka djevojka tvrdi da "nije takva". Ne seksa se na prvom spoju, ne spava sa strancem, ne vara svog dečka ili se zajebava s bilo kim. Ali obično je to izgovor. Pokušaj da se izbijelite i ovom slučaju date ekskluzivnost. Takav, takav. Zajebava se kao i svi ostali.

Laži o seksu

Laži o seksu #2. "Ti si moj drugi"

"Sve smo mi kučke, draga, Bog s tobom, svi koji nisu prvi su kod nas drugi" - pjevala je Irina Allegrova i bila je u pravu. Žene nikada ne govore istinu o broju ljubavnika. Muškarci također pokušavaju držati korak. Osim ako čovjek nije bio playboy, ništa ga ne sprječava da ne tvrdi suprotno. Kad je imao puno žena, skromno šuti.

Prljavi predmeti djevojkama: 155 fraza za uspješno upoznavanje

Laži o seksu #3. "Obično to ne radim"

Ne puši, nema neobavezan seks, ne daje u dupe, nema grupni seks ili se sama ne drži frajera. Naravno, ona to obično ne radi. A tvoj kurac u njenim ustima je nesrećan slučaj.

Laži o seksu #4. "Neću nikome reći"

Dakle, muškarci vole lagati. Obećat će djevojci da će šutjeti, ali će onda o tome reći svim svojim prijateljima. Mnogi će čak i slučajnim ljudima reći o tome ili natuknuti na društvenim mrežama o prošlom slučaju.

Laži o seksu #5. Ne susrećem se na internetu

Stranice za upoznavanje promijenile su rituale udvaranja. Sada se lako možete naći na Mambi, Tinderu ili Badoou, naći se za sat vremena, a seksati za dva. Ali svi će tvrditi da to nikada nisu učinili niti prvi put.

Laži o seksu #6. "Ovo mi se nije dogodilo"

Muškarci koji su završili prije vremena pokušavaju se igrom slučaja opravdati pred svojom partnericom. Kada muškarci općenito izgube erekciju zbog živaca ili alkohola, oni su opravdani na isti način.

Seksualne laži #7. "Bolja si od onoga što sam imao"

I muškarci i žene lažu o seksu. Djevojke su se poseksale s ljubavnicima koji nisu ništa lošiji od sadašnjeg, a možda i bolji. Muškarci su poznavali strastvenije djevojke, ali će svojoj sadašnjoj reći da je kraljica u krevetu. Iako je ona možda običan balvan.

Intimna pitanja djevojci

Seksualne laži #8 "On je tako velik"

Djevojka je u prošlosti mogla hodati s velikim kurčevima, ali neće reći o tome. Ona će reći da imate ogroman. Sudila je po tvojim rukama, cipelama i nosu i mislila da će biti manje. Ali imaš veliki kurac. Svi su sretni.

Laži o seksu #9. "Ti si najseksi"

Muškarac se divi nevjerojatnoj ljepoti i seksualnosti djevojke. To će reći prije seksa i poslije ako želi izlaziti s njom. Muškarac će tvrditi da djevojka ima najljepše tijelo i grudi koje je vidio. Muškarac neće reći da je imao bolje ljepotice s grudima veličine 5. Svi su sretni.

Laži o seksu # 10. "To je bilo sjajno"

Muškarci i žene će se hvaliti: "Bilo je super.". To će reći nakon seksa, a ponekad i tijekom kontrakcije u krevetu. Žene lažiraju orgazam. Ni za koga to nije tajna.

Laži o seksu

Vrijedi napomenuti da je većina laži u seksu dobronamjerna. Želimo sažaljevati partnera ili izgledati najbolje što možemo. Ali ponekad morate biti iskreniji ako je to prikladno i ako će imati dobar učinak na vaš odnos i seksualni život.

Eksperimenti u seksu: kako dosadan seks pretvoriti u erotsku ekstravaganciju

Lagali smo u seksu i uvijek ćemo lagati. Svi smo mi seksi, napaljeni i tajanstveni lažovi.

Članci o toj temi