Muški glas je vaše oružje

Muški glas je vaše oružje

Glas je jedno od glavnih oružja modernog čovjeka. Glas može utjecati na neprijatelje i zavesti ljepši spol. Kako koristiti svoj glas za vlastite svrhe?

Vaš glas je vaše psihološko oružje.

Monoton muški glas.

Monoton muški glas? Neprijatelji - bojati se, žene - voleti. Istraživači sa Sveučilišta Kalifornije i Sveučilišta Pennsylvania otkrili su da žene pali monoton muški glas. Nije dosadno, nego monotono. Nema prijelaza na visoke tonove i pretjeranu izražajnost.

Muški monoton glas znak je neovisnosti, moći i snage. Takva osoba pokazuje da kontrolira situaciju. Hrabar je i ne boji se opasnosti. Ženama se sviđa takav glas. Podsvjesno osjećaju muškarca koji ih može zaštititi u svakoj situaciji.

Glas ima depresivan učinak na neprijatelje i zlonamjernike. Smirenost krije snagu i povjerenje u pobjedu u potencijalnom sukobu.

Što uraditi? Naviknite se govoriti mirno, bez grubosti i isprazne izražajnosti. Ne bojte se onih koji govore emocionalno, već mirne smirenosti. Smiren govor više je prijetnja i upozorenje.

Muški glas je vaše oružje

Niski muški glas

Što je viša razina testosterona, to se čovjekov glas više smanjuje. Žene to odmah osjete. Lijepi spol kod muškaraca uzbuđuje niski i baršunasti bariton. Ali malo ljudi voli visoki, ženstveni glas. Ovaj raspon podsjeća na glas baroknih kastriranih pjevača.

Nemoralni life hacks

Što uraditi? Ako osoba ima visok i reski glas, to je loše, ali popravljivo! Kako svoj glas učiniti grubljim i nižim?

Postoji nekoliko vježbi za oštar glas.

jedan. Pokušajte pjevati niske tonove. Pjevajte buku "a" 5 minuta. Povucite bilješku ravnomjerno i što je duže moguće. Sljedeći dan ponovite vježbu, ali snizite glas za jedan ton/poluton. S vremenom će glas postati niži i brutalniji.

2. Dišite na nos dok se bavite sportom. To je potrebno za grubo grublje ligamenata. Trčite i pokušajte disati na nos.

3. Prijavite se na satove pjevanja. Tako ćete dobiti glas i naučiti ga kontrolirati.

4. Idite na nogometne i hokejaške utakmice. Mnogi obožavatelji imaju brutalne i grube glasove. Redoviti odlasci na stadion učinit će vaš glas bešćutnim.

5. Posjetite liječnika. Postoji posebna operacija za glasnice.Liječnik će kirurškim zahvatom ukloniti škripu.

6. Alkohol i cigarete otežavaju glas, ali uzrokuju puno vremena. Ova metoda je prilično kontroverzna i nije je preporučljivo koristiti.

Muški šapat

Mnogi muškarci zanemaruju govoriti šapatom. Ali uzalud! Znanstvenici su otkrili da žene pali muški šapat. Istraživači kažu da je u riječima najbolje koristiti šištave suglasnike (w, w, h, w). Ovi zvukovi maksimiziraju učinak na ženski um i tijelo.

Ljuti se i budi agresivan, ne pretvaraj se da si sretan

Što uraditi? Reci djevojci šapatom na uho: "Sasha je hodala autocestom i sušila se". Možete birati druge riječi, ali zapamtite šištave suglasnike!

Tiši glas

Kad razgovarate s djevojkom, ponekad spustite glas. To treba učiniti kada je situacija dovoljno intimna. To će djevojčinim leđima dodati naježiti se i uzbuđenje. Ovu tehniku ​​koriste profesionalci za zavođenje djevojaka.

Vaš glas je vaše oružje. Iskoristi.

Članci o toj temi