Seks sa stranim obožavateljima naših djevojaka

Seks sa stranim obožavateljima naših djevojaka

Svaka ruža je gospodarica svoje ruže. Ruskinje odlučuju s kim će spavati i koliko. Kako će završiti sučeljavanje, jer će završiti prvenstvo, otići će stranci, ali će ostati naši?

Tema seksa domaćih djevojaka sa stranim obožavateljima dirnula je mnoge. Djevojke govore o svojoj slobodi da imaju seks s bilo kim, a muškarci o promiskuitetu i dostupnosti naših dama. Kako će završiti ovo sučeljavanje, jer će završiti prvenstvo, otići će stranci, ali će ostati naši?

Prostitutke su se spremale za Svjetsko prvenstvo u nadi da će zaraditi puno novca, ali su se suočile s konkurencijom običnih djevojaka koje su imale svoje ciljeve. Naše cure tvrde da su stranci u svemu bolji od Ruskinja. Oni su njegovaniji, veseliji, imućniji, galantniji i perspektivniji. Možete se zabavljati s njima, imati odličan seks i postoji šansa da će to odvesti u inozemstvo. Sa stajališta psihologa, to je logično kada nas privlači pojedinac vrlo različit od nas.

Ruskinje idu na utakmice, druže se kraj stadiona, traže strance, upoznaju se preko Tindera. Pokazalo se da je strancu lakše uzeti djevojački broj, dok će običnom sunarodnjaku puno češće odbijati. Djevojke su neselektivno spremne izlaziti ne samo s vršnjacima, već i sa starijim muškarcima, sve dok je stranac.

Muškarac i žena. Seksualna kompatibilnost

Na ženskim stranicama pišu kako djevojka može upoznati stranca i svidjeti mu se. Mnogi autori iskreno pišu da su stranci ljepši i zanimljiviji, a naši strašni i glupi. S jedne strane, kritika je uvijek korisna, ali s druge strane, to je slučaj kada "vidiš slamku u tuđem oku, ne primijetiš balvan u svom".

Muškarci u odgovoru zovu djevojke "kurve", "rupe", "svjetlo na prednjoj strani" i "tintarnice". Stvaraju i grupe na društvenim mrežama, gdje objavljuju fotografije i videa opscenog ponašanja sunarodnjaka. Neki muškarci pozivaju da tuku strance i ignoriraju djevojke koje se vide s njima. I ovo je glupo.

Naše djevojke pozivaju ruske muškarce da se nauče natjecati sa strancima. Uostalom, one su puno bolje. Svaki stranac, čak i vrlo star, puno je bolji od našeg uobičajenog tipa. Definitivno malo uvredljivo. Ali jesu li naše djevojke tako dobre kao što misle? Sve je upitno.

S jedne strane, svaka buceta rosa je gospodarica svoje ruže. Djevojke odlučuju s kim će spavati i koliko. Iako više izgleda kao put u nigdje.

Što će biti s odnosima Ruskinja i Ruskinja nakon nogometnog prvenstva?

Sve bi ovo bilo smiješno, ali je stvarno tužno. Ruske djevojke, nakon što su vidjele dovoljno stranaca, sanjat će o odlasku u inozemstvo i prezirno gledati na svoje sunarodnjake. Ugled ruskih djevojaka nije bio osobito visok u cijelom svijetu, a nakon prvenstva bit će još niži. Izraz "ruska prostitutka" odavno je formiran, što je krajnje neugodno.

Što znači raditi kao pratnja. Otkrovenja muškog žigola

Mnogi ruski muškarci, nakon što su vidjeli dovoljno ove orgije i čuli niz kritika u svom smjeru, promijenit će svoj svjetonazor. Muškarci će biti prezriviji i ciničniji prema djevojkama nego sada. Djevojke koje su djelovale lijepe i čiste ispale su obične kurve koje daju prvu strancu koju sretnu.

A uopće neće biti važno što lijepa Ruskinja koju je upoznao muškarac nije ni upoznala stranca. Ova stigma pala je na sve djevojke, uz laku prijavu dijela ženske populacije.

Nažalost, odnosi između Rusa i Ruskinja će se pogoršati. Sve će biti više cinično, a manje ljubavi. Iako smo se tome već dugo kretali..

Članci o toj temi