Savjeti za seks za muškarce od biseksualnih djevojaka

Savjeti za seks za muškarce od biseksualnih djevojaka

Raspitivali smo se o intimnom životu biseksualnih djevojaka koje podjednako vole muškarce i žene. Djevojke su govorile o razlikama u spolu između muškarca i žene, a dale su i korisne intimne savjete jačem spolu.

Neke djevojke vole skidati ljubavnu kremu na svim frontama i seksati se s oba spola. Pitali smo koje su glavne razlike u spolu između muškarca i žene, kao i između dvije djevojke. Biseksualci su rekli razliku i dali nekoliko sjajnih savjeta za seks za muškarce.

Savjeti za seks za muškarce od biseksualnih djevojaka

jedan. Dulja predigra. Djevojkama treba vremena da se zagriju prije seksa. Obje djevojke to shvaćaju, pa im se ne žuri i predigru odrađuju vrlo kvalitetno. A muškarci se previše žure da započnu sam seks. Potrebna je duža i bolja predigra za dobar orgazam.

2. Više milovanja tijela. Djevojke više pažnje posvećuju maženju cijelog tijela, a muškarci previše pažnje samo na genitalije. Više milovanja po cijelom tijelu poboljšat će seks između muškarca i žene.

Savjeti za seks za muškarce od biseksualnih djevojaka3. Više igara s grudima. Djevojke jako dobro znaju da u prsima ima puno živčanih završetaka. U potpunosti miluju dojku, ne propuštajući niti jedan milimetar i polako. Sve djevojke vole milovanje grudi. Muškarci, više pažnje na ženske grudi.

Prljavi predmeti djevojkama: 155 fraza za uspješno upoznavanje

4. Više upornosti u orgazmu. Kada muškarac sazna da djevojka nije doživjela orgazam, samo napravi tužnu grimasu. A djevojke se trude ispraviti situaciju i dovesti partnera do orgazma. Seks će trajati do jutra dok obje djevojke ne budu zadovoljne. Muškarci bi trebali dovesti djevojku do orgazma bilo kojim metodama: rukama, usnama, seks igračkom.

5. Manje sebičnosti. Većina muškaraca brine o svom zadovoljstvu, a ne o ženinom. Djevojke su pažljivije jedna prema drugoj. Muškarci bi trebali više brinuti o seksu.

6. Više osjetljivosti. Djevojke su nježnije i osjetljivije. Muškarcima je bolje da budu malo mekši i mekši, što će učiniti seks boljim.

Savjeti za seks za muškarce od biseksualnih djevojaka7. Više zabave i seks igre. Kad se dvije djevojke nađu u krevetu, odmah se pojavi puno igrica, gluposti i zabave. Muškarci seks smatraju ozbiljnim, a djevojke se vole zabavljati čak i tijekom seksa. Uzbuđuje djevojke.

Biseksualne djevojke točno znaju kako ugoditi u krevetu. Savjeti za seks biseksualnih djevojaka ne bi trebali toliko čitati kako se prijaviti za seks. Naprijed!

Članci o toj temi