Prestar si za ovo sranje

Prestar si za ovo sranje

Što postajete zreliji, mudriji i iskusniji, to češće izgovarate frazu: "Prestar sam za ova sranja.". S godinama počinjete zaobilaziti sve gluposti i ne upuštati se u besmislenu bitku. Prestar si za sva ova sranja.

Izraz "Prestar sam za ovo sranje" postao je raširen nakon filma "Smrtonosno oružje" iz 1987. i postao meme. Glumac Danny Glover koristio je ovu frazu kada je morao učiniti nešto riskantno, opasno i nezanimljivo.

U modernom tumačenju, fraza ima malo drugačije značenje: "Ove radnje nemaju smisla, a vi ste sada previše pametni da biste se ponovno uključili u to.".

Prestar si za ovo sranje

jedan. Živite u virtualnom svijetu društvenih mreža i tamo pokažite svoja postignuća? Objavite selfije i motivacijske citate grupa o samorazvoju? Prestar sam za ovo sranje.

2. Kupnja novog iPhonea, cool auta, brendirane odjeće i mnogih beskorisnih stvari samo da bi se zadovoljio osjećaj vlastite važnosti? Uzimajte kredite i rate kako biste zadovoljili želju za potrošnjom? Prestar sam za ovo sranje.

3. Juriš djevojku kojoj nije stalo do tebe? Ugoditi djevojci, popustiti njezinim željama i ispuniti tuđe hirove? Kupi si djevojku da te voli za novac? U vezi s depresivnom i nezadovoljnom djevojkom? Prestar sam za ovo sranje.

Kakvu mudru životnu istinu ljudi shvate prekasno?

4. Protraći svoj život na glupe TV emisije, TV emisije, vijesti, društvene mreže, surfanje internetom i druge slične stvari? Puno je vremena koje se nikad neće vratiti. Prestar sam za ovo sranje.

5. Pokušajte ugoditi, ugoditi i biti dobar prema svim ljudima? Razmislite o važnosti tuđeg mišljenja? Uvijek će biti onih kritičara koji te ne vole. Idi k vragu. Prestar sam za ovo sranje.

Prestar si za ovo sranje

6. Cijeli život jurim za novcem, ne vidim ništa, ne pokušavam okusiti snove, ne putujem i uzimam kredite? Novac daje slobodu, ali vas ne čini sretnim. Novac se ne može kupiti najvažnije. Cijeli život jurim za dodatnim dolarom? Prestar sam za ovo sranje.

7. Punasti, pušiti, petljati u droge, jesti svakakva sranja, zanemariti svoje zdravlje i zanemariti sport? Prestar sam za ovo sranje.

osam. Ne liječiti prijatelje, izbjegavati voljene, ne priznati ljubav, biti otjeran i depresivan? Prestar sam za ovo sranje.

9. Odustani kod prvog neuspjeha, idi na omraženi posao, budi nestrpljiv, žali se na sudbinu, nepravdu, odustani i iznevjeri svoje snove? Prestar sam za ovo sranje.

10. Protraći svoj život besciljno, sklapaj imaginarne prijatelje, jebaj sve žene zaredom i zabavi se? Prestar sam za ovo sranje.

Pravila lukavstva. Kako biti najmudriji?

Raduj se više, dostigni svoj cilj i uživaj u životu svaki dan, a za ostatak sranja, prestar si.

Članci o toj temi