Sve o ženskim grudima

Sve o ženskim grudima

Što se tu skrivati, ratovi, sukobi, politika i kultura manje nas zanimaju od ženskih grudi. Zabavne činjenice o ženskim grudima: oblik grudi, vrste bradavica, povezanost s orgazmom, prosječna veličina grudi i više o sisama!

Sada razgovarajmo o ugodnom i mekom. O ženskim grudima koje iza naših leđa zovemo "sise" ili "mužnje". Kažu da su grudi od masnog tkiva, ali mi ne vjerujemo. Ženske grudi sastoje se od snova i snova muškaraca! Nekoliko zanimljivih činjenica o ženskim grudima. Sise u studiju!

Sve o ženskim grudima

Ukupno postoji osam vrsta bradavica: normalna bradavica, ravna bradavica, ispupčena bradavica, kratka bradavica, duga bradavica i nekoliko vrsta invertiranih bradavica.

Vrste bradavica

Muškarci i žene gledaju u grudi. Žene to rade kako bi procijenile grudi sugovornika i usporedile s njihovim. A muškarci samo bulje u svoje sise.

Gotovo sve žene imaju različite veličine grudi. Općenito, lijeva je veća od desne. No, gotovo sve žene imaju neravne grudi, uključujući Jennifer Lawrence, koja je to priznala.

Prosječna težina grudi je oko 400 grama. Svaki kilogram koji žena dobije dodaje 40 grama grudima.

Malo poznate činjenice o ženskim sisama koje svi vole

Oblik i struktura grudi vrlo je različita među ženama, čak i iste nacionalnosti. No, Europljanke obično imaju poluloptaste grudi, Azijke sužene, a Afrikanke kruškolike.

Oblik i struktura grudi

Prema istraživačima Marshallu Milleru i Dorianu Solotu, 1 od 100 žena može doživjeti orgazam od stimulacije bradavica!

Kleopatra, posljednja kraljica helenističkog Egipta, ubila se držeći zmija na prsima.

Prilikom trčanja, ženska prsa pomiču se u obliku osmice. No, trčanje može uzrokovati deformaciju ženskih grudi, pa se ženama preporuča nošenje sportskih grudnjaka. No, unatoč štetnosti, muškarci postavljaju puno upita u tražilicama vezanih za ovo: "poskakujuće grudi", "velike grudi skaču", "video skakanje grudi"

Video Lindsay Pelas sa poskakujućim grudima

Žene koje puše imaju opuštene i dosadne grudi. To je zato što cigarete uništavaju elastin kože, zbog čega grudi tonu.

Grudi ljepšeg spola postaju sve veće. Prosječna veličina grudi porasla je u posljednjih 20 godina. Prije je to bila veličina grudi 75B, a po američkim standardima 34B. Sada je prosječna veličina grudnjaka 75DD, u SAD-u 34DD. Tome doprinose promjene u okolišu i ishrani.

Prosječna ženska grudi 75DD (SAD 34DD)

Ženama se ne preporučuje spavanje na trbuhu. To utječe na pogoršanje oblika dojke, nažalost.

Sudeći po karti veličina ženskih grudi u zemljama bivšeg SSSR-a, žene imaju impresivne grudi veće od D, zatim SAD s veličinom D. U Aziji, prosječna veličina ženskih grudi A.

Silikonske grudi i njihove tajne

Veličina ženskih grudi

Tri posto stanovništva ima treću bradavicu negdje na tijelu. Često se pogrešno smatraju madežima, ali ih je lako uočiti. Treća bradavica je na liniji između pazuha i prepona. Na ovoj liniji imate madeže na tijelu?

U svom modernom obliku grudnjak se pojavio 1889. godine. Prije toga postojali su korzeti i narukvice za prsa koje podupiru prsa. U većini slučajeva, grudi su skupljene kako bi se sakrile obline "izopačene" oblike.

Sve o ženskim grudima

Djevojke smatraju da je skidanje grudnjaka nakon dugog dana jedna od najljepših stvari na svijetu. Zašto ne biste pomogli ljepšem spolu u tome?

Članci o toj temi