Nisam osjetljiv i dajem gotovo s vrata

Nisam osjetljiv i dajem gotovo s vrata

Ženska tajanstvenost, nepristupačnost i hladnoća više nikome nisu potrebni. Muškarac je najbolje vezan za svaki seksualni nagon i seks. Tko su hladni osjetljivi muškarci ili vruće loše djevojke najviše vole??

Seryoga me odveo na izložbu Van Gogha.
Bilo je mnogo junica; a živci poput užeta.
Ali nisam osjetljiv, jasno sam dao do znanja s vrata:
Na Van Goghovoj izložbi ja sam glavni eksponat!
Lenjingrad - Izložba

Sve su moje djevojke odavno napustile pravilo da ne daju do n-tog spoja. Zašto je to? Licemjerje i puritanski pogledi odavno su u prošlosti. Nekada su se ljudi seksali prije vjenčanja, a sada se to čini smiješnim. Nemojte davati do desetog spoja ili ne prije nakon mjesec dana udvaranja? Suvremeni svijet je potpuno drugačiji nego prije 5-10 godina. Brži je, aktivniji, impulzivniji i nestrpljiviji. Sada potpuno drugačije norme odnosa među spolovima. Sada se seksom nitko ne vuče dugo.

Nisam osjetljiv i dajem gotovo s vrata

Sve moje cure ne čekaju sa seksom, u nadi da će se muškarac bolje povezati. Ženska tajanstvenost, nepristupačnost i hladnoća više nikome nisu potrebni. Muškarac je najbolje vezan za svaki seksualni nagon i seks. U doba Tindera, Badooa, Mambe, društvenih mreža i lakih spojeva na ulici, odgađanje seksa opasno je i uzaludno. Muškarac neće uvijek iznova izlaziti na spojeve ako djevojka odugovlači sa seksom i dinamizira ga.

Odnos djevojaka prema seksu

Muškarac brzo izgubi interes, umoran od monotonih spojeva. Moderan muškarac traži jednostavniju djevojku koja na spoju pruža ne samo komunikaciju, već i "daje". Muškarci se boje dugog udvaranja, zbog čega mogu potrošiti sav svoj novac, vrijeme, živce i biti budala.

Mnoge su moje cure pokušale dečkima zavarati glave u početku, zatezavši se seksom kako bi zavezale muškarca i navikle jedna na drugu. Ali vrlo često je sve završilo tako što su se obećavajući muškarci prestali javljati, nestajali ili su se počeli mešati s drugim, pristupačnijim, junicama.

Nisam osjetljiv i dajem gotovo s vrata

Jedna od mojih djevojaka Maša nikada nije imala takve probleme. Uvijek je imala dečka i brzo je pronašla novog muškarca ako je trebalo. Dugo smo pokušavali shvatiti u čemu je njezina tajna. Jednom je Masha filozofski ispalila svoju glavnu žensku lukavost: "Nisam osjetljiva i dajem gotovo s vrata.".

Maša je gotovo odmah dala muškarcu, a zatim je počela svoje ženske igre. Muškarci vole igrati ljubav kada je cilj opipljiv. Kada djevojka gotovo odmah seksa muškarcu, tada se on veže za nju, za razliku od hladnog dugog udvaranja osjetljivih. Muškarcima ne trebaju hladne, nepristupačne princeze. Traže zgodne i strastvene djevojke koje žele i seks.

Kako pronaći djevojku za seks?

Nisam osjetljiv i dajem gotovo s vrata

Nakon toga, sve moje djevojke, s kojima smo prijatelji pola života, počele su brže i spremnije davati muškarcima. Jesu li se počeli smatrati kurvama, kurvama ili kurvama?? Ne. Sve su žene brzo uspostavile svoj osobni život, a neke od njih čak su skočile i za brak.

Nisam osjetljiv i dajem skoro s vrata..

Članci o toj temi