Neprijatelje seksa morate poznavati iz viđenja

Neprijatelje seksa morate poznavati iz viđenja

Seks je jedna od najugodnijih i najljepših stvari na svijetu. Ali postoje stvari koje ometaju potpuni seks, slabe erekciju i smanjuju libido.

Saznajte što nas sprječava u punom seksu.

Alkohol. Ako osoba pije više od jednom tjedno, tada počinje imati problema sa seksom. Prema anketama, znanstvenici su najnesretnije žene čiji muškarci zloupotrebljavaju alkohol. Naravno, svu snagu svog tijela troše na preradu onoga što popiju, a za seks ne ostaje ništa. Zbog djelomične erekcije ne mogu dovršiti snošaj i pružiti zadovoljstvo partneru.

Duhan. Gotovo 90% impotentnih ljudi žestoki su pušači. Stalno i nemilosrdno pušenje uzrokuje spazam krvnih žila, koji ometa dotok krvi u penis. Stoga pušači imaju izražene probleme s erekcijom.

Kava. S druge strane, nedavno je istraživanje pokazalo da umjerena konzumacija kave, s druge strane, pomaže da dulje ostanete na popisu ženskih muškaraca. No sada se priča o ogromnoj količini kave, što dovodi do vazokonstrikcije i prerane ejakulacije.

Lijekovi. Na želju i mogućnosti muškaraca snažno utječu lijekovi koji snižavaju krvni tlak i koriste se za dijabetes. Sedativi i antidepresivi štetno djeluju na ženski libido.

Par je ispričao kako je završila apstinencija od seksa prije braka

Sport. Ako muškarac tretira seks kao fizičku vježbu, jednog dana možda neće uspjeti. Samo gubi snagu, i to je to.

Pretilost. Prekomjerna težina ometa normalno kretanje, pojavljuje se nedostatak daha i puno se energije troši na nošenje vlastitog tijela. Do večeri napada takav umor da očito nije do seksa.

Članci o toj temi