Seks kao način da volite sebe

Seks kao način da volite sebe

Postoji mnogo načina da volite sebe, a seks je jedan od najljepših, pod uvjetom da se prema njemu tako ponašate i hoćete. Seks kao način da volite sebe.

Jedna moja prijateljica tvrdi da se toliko voli da ne dopušta ni mužu da joj dođe. I uživa u samozadovoljstvu. Očigledno, on je ne zna voljeti tako dobro kao ona samu sebe.

A ja osobno mislim da ako se čovjek jako voli, onda je u stanju voljeti sebe kako hoće. I od bilo koga. Barem stolicom, barem dvojicom muškaraca u isto vrijeme. Barem malo životinja, neka. Ali to su već ekstremi, nećemo ići u očite perverzije kao što je bestijalnost, nego ćemo čavrljati o seksu. Nadam se da neću postati poput Anfise Čehove.

Uzmimo krajnje primitivnu verziju – ti i muškarac. Muškarac je u ovom slučaju minimum potreban za seks. I velika sreća ako nije barem u doslovnom smislu riječi, jer bicikl je o "Veličina nije glavna stvar" nedvosmisleno priznaju muškarci s nedovoljnom veličinom penisa. Inače, zašto ikoga još uvijek zanima veličina naših grudi?? Uostalom, veličina nije glavna stvar! Upravo danas su se u programu Intuicija pojavile dvije djevojke s grudima broj 5 i broj 6. Trebalo je pogoditi tko ima - koju veličinu. I niti jednog muškarca, pazite, čije parametre treba procjenjivati ​​po izgledu.

Mjesta za seks

Komičarka Irka iz programa "Liga klanja" cinično je definirala ovu nejednakost: “Vi muškarci odmah vidite kakve grudi imamo, a nas žene uvijek čeka iznenađenje!"

Seks kao način da volite sebe

Za muškarce, uskraćene u tom pogledu, smislio sam pojam: "malopis". Dakle - prerano je stavljati križ na male slike, još se mogu prilagoditi za analni seks. Križ stavljamo upravo na one nesretne muškarce koji se, nemajući barem neku respektabilnu veličinu, pokušavaju pretvarati da su seksualni divovi, napuhuju se, znoje se i uvijaju svoje male nožice, a pritom se osjećate kao da hrčak pokušava zaljubiti se u tebe - puno frke i gunđanja, rezultat je nula.

U isto vrijeme, muškarac se osjeća dobrim čovjekom i često se ne ustručava pitati jesi li bio dobar. Glupo, bilo bi lijepo - čula bi cijela ulica!

Dakle, nemojmo se posvetiti takvim stvorenjima, srećom, nema ih baš puno. Razgovarajmo o muškarcima koji su u kontaktu sa stvarnošću i trezveno procjenjuju svoje mogućnosti.

Takvi, iako rijetki, ali se događaju. Sada odlučimo što želimo s tim čovjekom u životu - udati ga za sebe, pumpati novac, zabaviti se, voljeti ludo i neuzvraćeno ili ga okrutno mučiti. Jer vaš prvi seks s njim također ovisi o tome kako ste se odlučili koristiti ovog muškarca. Slažem se, glupo je očekivati ​​da se na prvom horizontalnom spoju oženiš osobom kojoj šapneš: “I idemo sljedeći put pozvati tvog prijatelja u naš krevet?". Samo zato što ste se tako zabavili sa svojim prethodnim ljubavnikom. I kako ispumpati novac od zgodnog muškarca s velikim džipom i novčanikom, ali sumnjivom (zbog zlouporabe alkohola i života općenito) moći, ako ste tijekom prvog seksa ispalili: "Ništa draga, svima se događa, sljedeći put ćeš uspjeti"! Dvije su greške odjednom - neće uspjeti sljedeći put, neće promijeniti način života i prehrane. Morat ćete se prilagoditi njegovim bizarnim (zbog intimnih problema) ritualima u krevetu i sami doživjeti orgazam. Poželjno kod kuće. Doista, evo muškarca i s njegovim orgazmom, ima nekih problema, on to, također tvoj da se učita? A drugo - pošto su ga zvali voljenim - sve, od sada i zauvijek, imat ćeš s njim besplatan seks, jer ga voliš, kakve li su to pare?? Trebat će godine da mu ukucaš da se s njim seksaš, naravno, iz ljubavi, ali želiš i jesti i oblačiti se. Jednako je glupo promrmljati veselom nesputanom dječaku: “Kako ćemo zvati djecu?". Odmah će pobjeći. Pa, s kim ćeš probati grupni seks?? I vjerojatno ima lijepe prijatelje.

Seks me naučio više od učenja

Kada ste odlučili koga imate za što i zašto, dopuštam vam savjetovanje da se pridržavate nekoliko jednostavnih pravila kako biste postigli željeni cilj i ne trošili mnogo godina na preorijentaciju svog odabranika. Tako:

Muškarac je budući muž

Muškarac koji planira biti vaš budući muž je drugi. Ovaj bicikl je star koliko i svijet i svima odgovara. U svojoj prtljazi morate imati uvježbanu priču o prvom, čija će slika, najvjerojatnije, biti mješavina pravih dvadesetak prijašnjih sretnika. "Priča o mom prvom čovjeku" treba biti ispunjena tugom i erotizmom, ostaviti slušatelja dojam da ste pristojna i gotovo besprijekorna djevojka.

Seks kao način da volite sebe

Muški sponzor

Čovjek planiran kao sponzor trebao bi shvatiti da si siroče, uvijek gladan, imaš jednu čarapu i nikad nisi putovao dalje od sirotišta. Nemaš para za autobus da ideš na njegov sastanak, dođi - cipele. Nije potrebno obavijestiti ga da je s vama trideset i treće. Ali negdje ste morali naučiti ove trikove u krevetu? Dakle deseti. Također nije potrebno prvi put dati sve najbolje – kako ćete za godinu dana pobuditi njegov interes? Ovdje ćete se morati ponašati kao Shahrezade - pola bajke svake večeri.

Tajne seksualnog života

Muškarac za seks

Muškarac za seks - ovo treba odmah obavijestiti o tome što se događa. A onda će početi gluposti poput rivalstva s vašim mužem (ako ga imate), ili pokušaja da barem dio njegovih financijskih problema riješite na vaš račun. Ni vas ne treba zanositi u smjeru čekanja cvijeća ili neželjene trudnoće. Nazvao je sebe opterećenjem, da tako kažem, uživajte. Ovo je najslobodniji i najzanimljiviji odnos. Podliježe obaveznoj upotrebi kondoma.

Ako osjećate potrebu okrutno mučiti čovjeka ili vas okrutno mučiti, ne gubite vrijeme, bolje je da se bavite konjičkim sportom. Sat jahanja je kao sat tvrdog seksa s dva muškarca. A moralna satisfakcija od pripitomljavanja tako velike i snažne životinje (mislim na konja, naravno) usporediva je s dobrim skandalom. Sad mi je jasno zašto je gospođa otišla u Homa Brut. Sve skupa na par dana izmami vam lutajući osmijeh na lice i mir u duši.

Općenito, mislim da postoji mnogo načina da volite sebe, a seks je jedan od najljepših, pod uvjetom da se prema njemu ponašate na ovaj način - kao sjajna prilika da svom tijelu kažete koliko ga cijenite i mazite ga.

Članci o toj temi