Seksualni položaji za njezin orgazam

Seksualni položaji za njezin orgazam

Žene se vole pretvarati da lako doživljavaju orgazam u seksu. Glasno stenju, snažno se migolje i nasilno završavaju u krevetu. Kako natjerati svoju djevojku da zaboravi na igrice i da te nazove velikim ljubavnikom?

Većina muškaraca doživi prilično lako, za razliku od žena. Oko 60% žena doživi orgazam ne tijekom seksa, već tijekom masturbacije, kada su same. Ako želite postići ženski orgazam, morat ćete proći kroz nekoliko seksualnih položaja, od kojih će joj jedan zajamčeno ugoditi.

Seksualni položaji za njezin orgazam

jedan. Misionarski seks

Prema istraživanjima, ovaj položaj je najprikladniji za postizanje orgazma kod žene. Ovaj položaj je prikladan za ženu, ne mora poduzeti aktivne radnje, što joj omogućuje da se usredotoči na senzacije. Misionarski položaj daje osjećaj bliskosti i intimnosti u seksu koji žene vole. U ovom položaju, glavna stvar je djelovati ne izravno, stvarajući trenja, već pod blagim kutom. To će uzrokovati više trenja i bolju stimulaciju klitorisa. Ponekad možete staviti jastuk ispod stražnjice djevojke. Prebacivanje nogu preko ramena muškarca također je odličan oblik misionarskog seksa.

Dvije muške greške u seksu. Kako postati dobar ljubavnik?

Seksualni položaji za njezin orgazam

2. Kaubojka seks

Položaj vrha pomaže ženi da ima bolju kontrolu nad seksom: ritam, snagu, nagib i dubinu. Odozdo, muškarac ima slobodan pristup ženskom klitorisu kako bi poboljšao njezine senzacije. Djevojci nije baš lako jahati na kurac i treba joj pomoć. Pomičite njezine bokove gore-dolje kako biste preuzeli dio fizičke aktivnosti. Kaubojka seks je posao za par, a ne samo gledanje i uživanje.

3. Obrnuti seks kaubojke

Djevojka je na vrhu okrenuta leđima muškarcu. Seks u ovom položaju joj je lakši u smislu tjelesne aktivnosti. Djevojka može slobodno reagirati na nagib penisa i djelovati u svom omiljenom ritmu.

4. Seks u psećem stilu

U staroj Grčkoj položaj je bio poznat kao poza lavice, ali sada se zove koljeno-lakat, doggy-style, rak ili čovjek iza. Ovaj seksualni položaj mnogi seksolozi preporučuju kao jedan od najboljih za utjecaj na G-točku. U položaju koljena i lakta penis prodire što dublje u ženu i zahvaća erogenu zonu prednjeg forniksa rodnice. Ponekad ovu metodu spolnog odnosa žena doživljava kao nepristojnu i životinjsku, što može pozitivno utjecati na moć uzbuđenja.

5. Seksualna poza od križa do križa

Muškarac i žena leže na boku okomito jedno na drugo. Muškarac podiže natkoljenicu i ulazi u ženu. Tijekom seksa muškarac drži ženu za ramena, a ona izvija donji dio leđa radi boljeg kontakta. U tom položaju penis djeluje na druga područja rodnice, do kojih je teško doći u drugim položajima. Tijela muškarca i žene ne pritišću jedno na drugo, što gotovo oslobađa seks od stresa. Ona ili on mogu stimulirati klitoris, što će je dovesti do orgazma.

Što djevojke žele u seksu i kako je dovesti do orgazma?

6. Spolni položaj spolnog usklađivanja

Taj se položaj naziva poboljšanom verzijom misionara. Orgazam se ispunjava kasnije, ali će biti jači. Glavna razlika je u tome što se preporuča potpuno napustiti trenje. Muškarac i žena čvrsto se drže jedno uz drugo, ispreplićući ruke i noge kad god je to moguće.Snažan kontakt omogućuje vam da stalno utječete na ženski klitoris. Spolni odnos nalikuje ljuljanju. Muškarac pritiska dolje, a žena gore. Oni to rade redom.

7. Seks poza žlice

Muškarac i žena leže na jednoj strani savijenih koljena. Čovjek je iza. U ovom položaju G-točka je dobro stimulirana i lako je utjecati na klitoris. Seks se odvija ležernim tempom, što će omogućiti ženi da se postupno približi orgazmu.

Jedan od ovih seksualnih položaja zajamčeno će je dovesti do orgazma.

Članci o toj temi