Najopasniji seksualni položaji

Najopasniji seksualni položaji

Koji je najopasniji seksualni položaj za muškarce? Svi vole seks, ali ponekad ova ugodna aktivnost može biti opasna za zdravlje muškaraca. Najopasniji seksualni položaji u kojima muškarci lome penis i što učiniti u slučaju ozljede.

Prema istraživanjima, muškarci lome penis ili im pomažu djevojke tijekom omiljenih položaja.

Oko 50% prijeloma penisa događa se u kaubojki ili kaubojki položajima. Kada je žena na vrhu muškarca, može sjediti svom težinom na penisu, a da ga ne udari kako treba. To se često događa usred seksa, kada su oba partnera jako uzbuđena i slabo kontroliraju sebe i pokrete.

Ali pozicija kaubojke nije jedina seksualna igra koja lomi muške penise desno i lijevo. Druga opasna poza je doggy style, doggy style ili muškarac s leđa. Oko 30% prijeloma penisa događa se tijekom ove vrste spolnog odnosa. Muškarci, nasumično gurajući svoj penis, često se ozljeđuju, a da to i ne primjećuju. Polako dečki!

Najopasniji seksualni položaji

Također je slomljen penis

● Pod ubrzanim i loše kontroliranim trenjem, penis često snažno udara o žensku stidnu kost, uzrokujući oštećenje.

● S oštrom promjenom položaja spola, penis pogađa perineum ili bedrenu kost djevojke. To može dovesti do oštećenja penisa ili prijeloma.

Kako odvesti djevojku u krevet?

● Djevojka se naslanja na jahača i snažno savija kurac. Ponekad to dovodi do traume muškog organa.

● BDSM igre ili korištenje stranih stvari za seks često dovode do ozljeda penisa.

● Svaki položaj u kojem penis radi pod neuobičajenim kutom za muškarca je opasan.

Najopasniji seksualni položaji

Znakovi slomljenog penisa

Znakovi slomljenog penisa su sljedeći: škripanje nakon ozljede, krvarenje, hematom, oteklina, tamnoplava pojava i otežano mokrenje.

Što učiniti sa slomljenim penisom?

Prema istraživanju, muškarci odlaze liječniku tek 6 sati kasnije nakon ozljede penisa. Ali ovo je vrlo opasno. To može dovesti do trajne promjene boje penisa, deformiteta, ozbiljnih ozljeda ili problema s erekcijom.

U slučaju ozljede člana, odmah se obratite liječniku. Preporuča se omotati slomljeni penis zavojem od gaze i staviti led. Ali treba imati na umu da bez izravnog kontakta s penisom i ne više od 20 minuta.

Seks je ugodna stvar, ali opreznost će se riješiti mogućih komplikacija za budući seksualni život. Slomljeni penis je opasan i može dovesti do problema s mokrenjem, zakrivljenosti penisa, erekcije.

Članci o toj temi