Najbolji seksualni položaji za vruće ljeto i odmor na moru

aNajbolji seksualni položaji za vruće ljeto i odmor na moru

Kad dođe vruće ljeto i odmor na moru, ne želite se uvijek seksati. Kako zadržati intimni život i koji su položaji najbolji za vrući ljetni seks? Nekoliko vrućih seks položaja za vruće ljeto i odmor.

Ljeti ili na odmoru na moru često je vruće i nema klime. Takvi "vrući" čimbenici obeshrabruju želju za seksom, ali to je popravljivo. U kojim položajima imati seks da ne patite jako od vrućine?

Najbolji seksualni položaji za vruće ljeto i odmor na moru

Seks položaj za ljetni "most"

Djevojka legne na sam rub kreveta i spusti noge. Čovjek sjeda blizu kreveta na koljena, ispod kojih je bolje staviti jastuk. Ovo je vrsta misionarskog položaja. Omogućit će vam da ne dodirujete tijela previše, ali jamči dobar pogled jedno na drugo i predvidljiv orgazam u poznatom misionarskom položaju.

Seks poza žlice za ljeto

Ovaj seksualni položaj prikladan je za spor i ležeran seks. Djevojka leži s obje strane, naslonjena rukama na krevet. Muškarac je iza i ulazi u nju. U ovom položaju ispada vrlo spor, nežuran i senzualan seks. Muškarcu je zgodno poljubiti djevojku u vrat, šaptati joj komplimente na uho, uhvatiti se za prsa i milovati klitoris.

Mjesta za seks kod kuće. Kako poboljšati seks kod kuće?

Najbolji seksualni položaji za vruće ljeto i odmor na moru

Hot Doggy Style seks pozicija

Djevojka se postavlja u položaj koljena i lakta, a muškarac je rukama hvata za dupe i ulazi s leđa. Dobro je seksati se polako, milovati klitoris i guzicu djevojke. Ovo je sjajna poza za vruće vrijeme. Djevojku možete staviti na trbuh na sofu ili stol, a zatim stati iza nje.

Seks poza za ljeto "cross to cross"

Djevojka leži na leđima, a muškarac okomito na boku. Djevojka prebacuje noge preko muškarca. Ovaj položaj je prikladan za spor i neužurban seks po vrućem vremenu.

Vrući seksualni položaj jahača

U ovoj poziciji djevojci će biti teže nego muškarcu. No, unatoč tome, ovaj seksualni položaj dobar je za seks ljeti. Djevojka može uzeti svoje vrijeme i uhvatiti spori ritam. Seks položaj može biti "kaubojka" kao i "obrnuta kaubojka".

Ljetni položaj seksa Oralni

Oralni seks je vrlo dobar u ublažavanju seksualne napetosti i ne previše se znoji. Možete se naizmjence jedno drugom popušiti i kunilingus. Ovo je jedan od najugodnijih i najboljih položaja za ljetni seks.

Par savjeta za vrući ljetni seks

Ljeti je bolje odabrati sporiji ritam, koji će vam omogućiti da se ne znojite puno, već da dobijete visokokvalitetan orgazam. Dobro je koristiti ventilator za seks ili seksati duboko noću kada temperatura padne. Dobro je imati seks odmah nakon tuširanja, ne morate čak ni izlaziti iz njega niti to raditi mokrih tijela.

Kako se pravilno seksati?

Vrućina i ljeto nisu razlog za odgađanje seksa za kasnije. Ljeto je stvoreno za ljubav i seks..

Članci o toj temi