Najbolji seksualni položaji na kauču

Najbolji seksualni položaji na kauču

Često se seksamo na krevetu i nezasluženo zaobilazimo sofu, iako je odlična za ljubavne igrice. Najbolji seksualni položaji na kauču koje biste trebali odmah isprobati.

Kauč ​​nije samo mjesto za gledanje televizije, već i za seks. Gotovo svaka sofa, pa čak i fotelja prikladna je za intimnu igru. Seks na kauču će dodati raznolikost i malo razvrata. Kada imate seks na kauču, možete gledati pornografiju ili uključiti odgovarajuću glazbu. Kako se seksati na kauču i koje poze odabrati za vođenje ljubavi?

Najbolji seksualni položaji na kauču

jedan. Spoon poza na kauču

Djevojka leži na boku, a muškarac je pričvršćen iza. Djevojka se može opustiti i uživati ​​u seksu. Muškarac pravi spora trvenja, a seks je senzualan i nježan. U ovom položaju možete dodatno stimulirati klitoris rukom. To može učiniti djevojka ili sam muškarac.

Scenariji igranja uloga odraslih za dvoje

2. Kauč ​​kaubojka seks

Muškarac sjedi na sofi ili fotelji, a djevojka na vrhu. U ovom položaju zgodno je ljubiti se i milovati. Seks se ispostavlja senzualnim i svijetlim.

3. Seks u psećem stilu na naslonu za ruke

Ako kauč ima mekani naslon za ruke, onda je dobar za seks na njemu. Djevojka postaje rak i saginje se nad naslonom za ruke. Muškarac podupire djevojku i ulazi u nju s leđa.

4. Oralni seks na kauču

Sofa je dobra za oralni seks. Muškarac može popušiti od djevojke, a djevojka može dobiti kunilingus od njega.

5. Seks položaj romantičan

Muškarac kleči ispred sofe, a djevojka sjedi na rubu spuštenih nogu. Muškarac ulazi u djevojku povlačeći je prema sebi, a ona ga obavija rukama ili se odmara na sofi radi ravnoteže.

Najbolji seksualni položaji na kauču

6. Obrnuti seksualni položaj kaubojke

Muškarac sjedi na kauču, a djevojka mu sjedi u krilu. Djevojka sama kontrolira ritam i kut ulaska penisa, a muškarac podržava djevojku i mazi je.

7. Seks poza tačanka

Muškarac sjedne na sofu, a djevojka se okrene prema njemu oboljela od raka i nasloni ruke na pod. Ovaj položaj omogućuje duboke prodore. Ako je djevojci teško držati ruke, onda joj možete staviti jastuk ispod glave.

Kako namamiti djevojku kući na seks? 45 fraza za pozivanje djevojke u posjet

osam. Misionarski seks na kauču

Djevojka leži na leđima na kauču i spušta noge. Muškarac je smješten između njezinih nogu i ulazi pod pravim kutom.

9. Kaubojka u seksu na naslonu za ruke

Ručnik ili deka se stavlja na naslon sofe, a djevojka sjedi na njemu i trlja klitoris. Muškarac ulazi u djevojku s leđa.

10. Seks u psećem stilu na kauču

Djevojka nasloni ruke ili tijelo na naslon sofe, a ona okreće leđa. Muškarac ulazi u djevojku u doggy style položaju.

Ako se još niste seksali na kauču, sofi ili fotelji, onda ste propustili puno zanimljivih stvari. Nadoknaditi!

Članci o toj temi