Kako prepoznati silikonske grudi?

Kako prepoznati silikonske grudi?

Ženske mliječne žlijezde, kolokvijalno nazvane "sise" su strašno oružje protiv jačeg spola, koje osjetno slabi kada vidi ove zaobljene dodatke. Kako prepoznati silikonske grudi?

Reći ćemo vam o značajkama koje će vas odmah obavijestiti s kojom dojkom imate posla - silikonskom ili pravom.

Preblizu. Razmak između pravih ženskih grudi mora biti najmanje 5-7 cm. A umetnuti implantati smanjuju tu udaljenost. Ako se grudi praktički dodiruju, onda je lažna.

Previsoka. Normalne ženske grudi trebale bi biti smještene bliže pazuhu, ali implantati ih mogu podići, što je posebno vidljivo ako je djevojka u grudnjaku za kupanje. Plastika loše kvalitete, kada se silikon umetne sa strane pazuha, diže se i izgleda neprirodno.

Grudi su poput dinje. Oblik ženskih grudi je u obliku suze ili kruške, a ako izgledaju kao dinje, onda je najvjerojatnije silikonski. Implantati su okrugli, a kada se umetnu, izravnavaju oblik grudi, pretvarajući ih u ujednačene dinje.

Ožiljci. Unatoč svim medicinskim trikovima, ožiljci i dalje ostaju. Mogu biti ispod pazuha, oko bradavica, neposredno iznad pupka ili ispod grudi. Pogledajte je izbliza dok je gola i ako ima sitnih simetričnih tragova u predjelu prsa, djevojka se definitivno pozabavila silikonom.

Koje su prednosti velikih grudi kod djevojaka?

Mljackanje. Ako su implantati opremljeni fiziološkom otopinom umjesto silikonom, tada imaju zračni džep koji uzrokuje škripanje grudi. Uz prirodnu buku ne mogu se čuti zvukovi, ali se mogu čuti kada hodate u tišini. Evo kako djevojku s takvim grudima odvesti u istraživanje?

Pa i na dodir. Ako imate takvu priliku, tada ćete na prvi dodir nepogrešivo prepoznati prirodne grudi ili silikon.

Life hack s sisama

Pronašao sam način da besplatno stisneš sise: samo reci da su lažne. Tete su nasmrt uvrijeđene, odmah povuku majice i traže da opipaju i uvjere se. Ne odustaj odmah, budi profesionalac. Reći:
- Operacija je dobro prošla? Pa ne možeš u životu reći taj silikon.
- Što si ti! Oni su stvarni! Osjeti, osjeti!
Besplatan striptiz i cijeđenje sisa. Što reći? To je isto. Hvala Oscar!

Frederic Beigbeder

Članci o toj temi