Kako odabrati pravi kondom

Kako odabrati pravi kondom

50% prodanih kondoma je krivotvoreno, nesposobno kvalitetno zaštititi vaše zdravlje, koje može pokvariti u najvažnijem trenutku. Glavni znakovi po kojima možete odrediti krivotvorinu i izvornu marku kondoma.

Nažalost, 50% kondoma u prodaji je krivotvoreno. Ne štite od trudnoće, spolno prenosivih bolesti i spolno prenosivih infekcija. Stoga je važno znati o glavnim znakovima po kojima možete odrediti lažnjak. Naučit ćemo o zamršenostima koje će vam odmah reći koje je proizvode bolje, općenito, ne uzimati.

Kako odabrati pravi kondom

Cijena je bitna. Pravi markirani kondomi koštaju 150-180 rubalja (oko 3 dolara) za pakiranje od tri kondoma. Ako vam se nude izrazito jeftini kondomi, onda je bolje da ih ne uzimate.

Kvaliteta tiska ambalaže. Pažljivije pogledajte kutiju. Tekst mora biti ravnomjerno ispisan, prednji i stražnji naslov moraju se podudarati, a tekst ne smije biti zamućen. Ne smije biti pogrešaka, neprirodnih boja i tipkarskih pogrešaka.

kazaški jezik. Iz nekog razloga pokazalo se da ga je teško krivotvoriti. Stoga smo vidjeli tekst na kazahstanskom, možete sigurno koristiti ove kondome.

Adresa distributera. Na službeno puštenim kondomima, podaci proizvođača moraju biti navedeni na bočnoj ili stražnjoj strani kutije s telefonskim brojevima i adresama. Na krivotvorini mogu naznačiti nerazumljiv broj kojeg proizvođača, iz nekog razloga iz UK-a.

Što djevojke rade prije seksa

Broj serije. Zabilježite datum i serijski broj. Pravi kondomi nemaju slova. Font se lako čita i slova nisu mutna.

Umetnuti. Trebao bi biti jasno ispisan i razumljiv. Ako ima grešaka ili zamrljanog ispisa, onda je lažna.

Traka za kondom. U njemu ne bi trebalo biti praznina, ostataka ili nepotrebnih fragmenata. Pazite na svoje zdravlje i birajte samo visokokvalitetne kondome.

Članci o toj temi