Kako izdržati duži seks za pravi ženski orgazam

Kako izdržati duži seks za pravi ženski orgazam

Najveći problem kod muškaraca u seksu je što ne mogu izdržati dovoljno dugo kako djevojka ne bi morala ponovno glumiti orgazam. Kako biti otporniji i imati više seksa?

Najvažniji seksualni problem kod muškaraca leži u bržem uzbuđenju i vrhuncu, za razliku od žena. Dok se žena zagrijava i približava orgazmu, muškarac napušta distancu. Kako izbjeći preranu ejakulaciju?

Kako izdržati duži seks za pravi ženski orgazam

jedan. Neka predigra traje duže

Povećanjem vremena predigre i predigre žena će biti uzbuđenija i spremnija za orgazam. Vrijeme predigre treba biti najmanje 10-15 minuta. Ako to nije dovoljno, možete povećati za potreban interval.

Kako izdržati duži seks za pravi ženski orgazam

2. Radite Kegelove vježbe

Ako se ne bavite sportom, kako možete biti spremni za natjecanje u krevetu?? Održavajte atletski način života i radite Kegelove vježbe. Da biste to učinili, morate odrediti mišiće na kojima trebate raditi. Prilikom mokrenja pokušajte zaustaviti protok mokraće i sjetite se mišića koji su za to zaslužni. Sada zategnite mišiće i zadržite 15 sekundi, a zatim se opustite slično vrijeme. Radite 10 serija 3 puta dnevno. Postupno povećavajte vrijeme na 30 sekundi. Za mjesec dana imat ćete jaču erekciju.

Što je novo za isprobati u seksu? Kako poboljšati seks?

3. Masturbirati

Privatno vježbanje pomoći će vam da se bolje kontrolirate. Prvo masturbirajte, a zatim prestanite čim dođete do točke orgazma. Učinite ovu start-stop tehniku ​​nekoliko puta.

Tijekom masturbacije, osjetljivost glave može se smanjiti. Da biste to učinili, koristite manje maziva kako biste ga održali "suhim". Postupno, to će smanjiti osjetljivost glave, a u pravom seksu možete izdržati mnogo dulje.

4. Kontrolirajte seksualni proces

Ako djevojka još nije završila, sjetite se tehnike "start-stop". Zastanite malo ako se približavate orgazmu. Promijenite pozu, razmislite o nečemu rastresenom. Dišite duboko i usporite tempo seksa.

Kako izdržati duži seks za pravi ženski orgazam

A tvoja djevojka ima prave orgazme ili lažne tijekom seksa?

Članci o toj temi