Što čovjek može naučiti od vuka

Što čovjek može naučiti od vuka

Bolje biti vuk među ovcama ili ovca među vukovima? Kad je čovjek ovca među vukovima, to znači da je moralno i fizički slabiji od svoje okoline. Ne može uzvratiti i gotovo uvijek ne uspijeva. Ali vuk među ovcama ponaša se sasvim drugačije. Što čovjek može naučiti od vuka?

"Na svijetu ima mnogo više ovaca nego vukova" Jeffrey Lindsay

Na svijetu ima mnogo više ovaca nego vukova. Ako imate karakterne osobine vuka, onda ste snažna i svrhovitost osoba. Postoji tako popularan film "Vuk s Wall Streeta", koji govori o brokeru kojeg glumi Leonardo DiCaprio. Film dobro prikazuje lik poslovnog čovjeka koji ne igra po pravilima. Svojevrsni "vučji" stil ponašanja među ovcama. I imaš obilježja vuka?

Što čovjek može naučiti od vuka

jedan. Preživljavanje vuka. Vuk se savršeno prilagođava okolnostima, koristi svaku priliku i bori se za opstanak na temelju situacije.

Opstanak vuka

2. Vuk je pouzdan zaštitnik. Vuk će do kraja braniti svoj čopor i svoj teritorij. Svatko tko pokuša nauditi ili ode predaleko postaje neprijatelj vuka.

Vuk je pouzdan zaštitnik

3. Hrabrost vuka.
Vuk se ničega i nikoga ne boji. Ima hrabrosti i hrabrosti da se suprotstavi neprijatelju, ne može se zastrašiti. Vuk je po prirodi borac i očajnički se bori.

Kakva je sreća čovjeka?

Hrabrost vuka

4. Kontrolirana agresija vuka.
Vukovi se smatraju podmuklim i lukavim životinjama. Oni mogu dugo loviti plijen i preživjeti prije napada. Ponekad vuk može napasti neprijatelja kada žrtva najmanje očekuje.

Kontrolirana agresija vuka

5. Vuk djeluje u mraku. Vuk ide u lov i djeluje noću. Voli smirenost i tišinu, radije se prikriva i udara u pravom trenutku.

Vuk djeluje u mraku

6. Vuk zna moć. Vuk vidi neprijatelja jačeg od njega i izbjegava borbu. Vuk je oprezan, osjeća snagu protivnika, što ga čini opasnim.

Vuk zna moć

7. Vukovi su pošteni. Vukovi su čuvari šume. Oni su čista, plemenita i pravedna stvorenja.

Vukovi su pošteni

osam. Vuk je slobodan.
Vuk ima svoja pravila života, na čijem su čelu sloboda i neovisnost. Ne živi u zatočeništvu i ne sluša obuku. Vuk slijedi svoje zakone i ne može ga se prisiliti da poštuje pravila.

Opstanak vuka

Odgovorite sami sebi. Samo iskreno. Jesi li vuk ili janje?

Članci o toj temi