Dan snajpera u sirijskoj raqqi

Dan snajpera u sirijskoj Raqqi

Ruski model Vita Sidorkina u bikiniju

Zatim nekoliko sati nije bilo ništa osim balkonskih vrata okrenutih prema van na 3. katu. Pucao sam iz APC-a kroz zid zgrade. Ne znam da li imam nešto, ali vrata se više nisu otvarala..

Tada bih pucao na moguće snajperske položaje, rupe u zidovima napravljene u zgradama ispred mene.

Opet bih poludio gledajući u zid 9 sati zaredom.

Tada će oko 16:30 sve biti zanimljivo. Daesh je počeo napadati naš položaj, dajući vatru za bombe koje su nam poslali.

Kao što možete vidjeti u videu, na dionicu sam naletio u najopasnijem trenutku. Kad sam konačno uspio, nisam mogao dobiti čist pogodak, pa sam pokušao u dvije različite pozicije. Ali i dalje ništa dobro. Auto je prošao pored naše zgrade, a ja sam čekao sljedeću. Ponekad udaraju u paru.

Onda me možete vidjeti kako kroz prozor gledam u eksploziju koju je izazvao auto pored kojeg prolazimo. Tamo je ubijeno 9 kurdskih boraca..

ISIS je nastavio napadati našu zgradu i moj položaj je bio ugrožen, kao što je prikazano na videu, najvjerojatnije smo bili pogođeni RPG-om.

(Nema na videu) Zatim šalju još jedan auto, koji su kokoši uspjeli zaustaviti RPG-ovima i mitraljezima. Nakon što je automobil zaglavio u stablu nasred glavne ceste na 5 minuta, američka artiljerija ili zračni napadi završili su posao, gurajući ga izravno s mrtvima da se zapali i uzrokujući detonaciju eksploziva.

Smiješna šala sa zmijom

Nakon toga je već bilo oko 19 sati kada je Dash ponovno napao naš položaj. Tada sam bio izvan metka za snajpersku pušku (jako teško proći), pa je došlo vrijeme da se prebacim na AK.

Možda primijetite da sam pogriješio što nisam stavio svog nositelja ili bilo koju drugu opremu, ali nakon 12 sati gledanja kroz rupu, jednostavno ne razmišljate izravno ili iskreno, brižno.

Nisam mogao vidjeti svog neprijatelja, 99% vremena nismo. Tako smo nastavili gađati na najizglednijim pozicijama koje bi bile, a opet su to rupe napravljene u kućama ispred nas. Koristio sam istu taktiku u bici kod Tabqe koju biste mogli kritizirati, ali ovo je zapravo jedino što možete učiniti. Ako prestanete pokrivati ​​bojno polje vatrom, oni će vam poslati bombaše samoubojice bez traga. A ti ne želiš.

Posljednja snimka snimljena je oko 20:30 kad su borci Daesha ušli u visoku stambenu zgradu prikazanu tamo.

Kurdi su ih zvali topništvo, koje je na njih pucalo 30 minuta.

Te zgrade su nestale.

Video je veliki rez zbog činjenice da neke stvari ne mogu objaviti.

Evolucija legendarne jurišne puške Kalašnjikov

Video snajperski intervju

Članci o toj temi