Tajne ženske seksualne avanture

Tajne ženske seksualne avanture

Djevojke ponekad počine takve radnje u seksu, zbog čega se onda srame. Intimne priče, seksualne avanture i razvrat koji su se dogodili u njihovim grešnim životima. Djevojke su ispričale svoje intimne avanture, koje skrivaju od svih.

“Dame iz visokog društva okupile su se na djevojačkoj večeri. Cijelu noć pričali su različite priče, dijelili tajne, tajne osjećaje, doživljaje. Do jutra je poručnik Rževski, koji je umro od srama, ispao iz ormara

Djevojke su pričale o svojim tajnama u seksu, prekršile tabue i razvrat koji su počinile. Ženske seksualne avanture o kojima neće pričati nikome, a posebno svom muškarcu.

Tajne ženske seksualne avanture

jedan. Upoznala sam čovjeka u klubu koji mi je ponudio da spava sa mnom za tisuću dolara. Cijelu noć sam radio ovaj novac.

2. Volim svog muža, ali volim djevojke. Ponekad ga varam sa svojim djevojkama, ali on ne sumnja.

3. Jednom sam popušila prijatelju svog dečka za vrijeme jednog od pijanica.

4. U Nizozemskoj su me izvukli na pozornicu tijekom seks showa. Skinuli su me do donjeg rublja, a zatim sam poljubio striptizetov kurac.

5. U mladosti mi se jedan tata domotao. Odveo me u Italiju gdje smo hodali, plivali. Otplatiti se seksom za tako dobar odmor za mene nije bio problem. Ševio sam se prije i na par koktela u klubu.

Ljubav i seks su usko povezani

Tajne ženske seksualne avanture

6. Uvijek mi je bilo teško rastati se od dečki, čak i ako se nismo slagali. Našao sam novo, promijenio se, a onda je bilo lakše otići.

7. Spolnila sam se pred kamerom na laptopu kada je moj prijenos pratilo više od tisuću ljudi.

osam. Ukrao sam vibrator od mame s 15 godina i koristio ga. Hvala mama.

9. Pale me dečki koji se bave sportom vrući i vlažni od znoja. Jednom sam imala seks s dečkom kojeg sam upoznala u teretani u njegovom automobilu u blizini. Ne idem više tamo.

10. Tijekom seksa često zamišljam da sam časna sestra, a muškarac me siluje protiv moje volje. Malo se opirem i ponekad vrisnem.

jedanaest. U mladosti sam radila kao pratnja i zaradila sam svoj auto. Nakon što sam upoznala imućnog momka i napustila ovo zanimanje, ali mu nikada nije otkrila svoju tajnu.

12. Jednom sam jednom momku slomila penis dok sam imala seks u pozi kaubojke. Bilo je užasno.

trinaest. Šetala s bivšim dečkom cijelu noć i seksala se u parku na klupi. Nosila sam haljinu i samo sam mu sjedila u krilu.

14. Posvađala sam se s mužem i živjela sam odvojeno skoro šest mjeseci. U to je vrijeme upoznala dečke na Tinderu i imala seks gotovo svaki tjedan s novim tipom. Moj muž nikad nije saznao za moje seksualne avanture.

Što djevojke žele u seksu i kako je dovesti do orgazma?

15. Volim kad me špijuniraju, a imamo kuće u okolici jedna protiv druge. Nikada ne navlačim zavjese kad se presvučem i legnem u krevet potpuno gola.

šesnaest. U šali sam s kolegicom iz razreda gledao pornić o patuljku i ozbiljno sam se uzbudio. Prvo smo se smijali, a onda prvi put imali seks.

17. Šetali smo s jednim tipom u parku, a ja sam mu popušila u grmlju. Neki ljudi hodali su u blizini stazom.

osamnaest. Jednom su me pili poznati dečki s popisa i ševila se cijelu noć naizmjence. Bilo je to zanimljivo iskustvo i ugodne uspomene kada su ih u isto vrijeme stavili u krug i pržili.

devetnaest. Kad sam učila dopisno, tijekom sesije uvijek sam sa svoja dva kolege iz razreda iznajmljivala stan. Trojka je bila norma za nas. Bilo je zabavno svih ovih godina.

dvadeset. Otišli smo na piknik i prenoćili u šatoru tipa kojeg sam jedva poznavao zbog činjenice da je moja djevojka bila s njegovim prijateljem. Skinula sam se i popela u njegovu vreću za spavanje. Tada, kao da se ništa nije dogodilo, nisam s njim komunicirao.

21. Grupa muškaraca ponudila je da ide s njima u kupaonicu u zamjenu za iPhone. Pet muškaraca, puno alkohola i seksa. Ali tada sam imao cool telefon.

Zabrana monogamije i slobodnog seksa

22. Šetala sam u poznatom društvu, a tip me otišao otpratiti kući. Imali smo seks na stubištu i on me uzeo s leđa.

23. Živjela je sa svojom djevojkom i dečkom. Jednom je počela gnjaviti svog dečka kad je već spavala u susjednoj sobi. Odgurnuo se, kao da se boji probuditi svoju djevojku. Skinula sam hlače, počela mu sisati kurac, a onda je ušao u mene. Moja djevojka nikad nije znala za to.

24. Na Valentinovo sam upoznala tipa u baru. Iznajmili smo hotelsku sobu i imali BDSM seks. Od tada svake godine, kada nisam u vezi i usamljena, na sličan način susrećem ovo Valentinovo.

Tajne ženske seksualne avanture

25. Jednog dana sam se kasno vraćao kući nakon pića. Bilo je daleko, ali nije bilo novca za taksi. Neki se tip na ulici ponudio da provede noć s njim i da ujutro ode kući. Pristao sam i platio gostoprimstvo svojim tijelom.

A kakve su priče dobili naši čitatelji?

Članci o toj temi