Najbolji seks i najgori seks

Najbolji seks i najgori seks

Što može biti zanimljivije od tajnog intimnog života ljudi? Ljudi govore o svom najboljem i najgorem seksu ikada. Često je bilo isto. Najbolje intimne priče.

Koji je najbolji seks, a koji najgori seks za različite ljude?? Ovo su prilično smiješne i smiješne priče.

Najbolji seks i najgori seks

Najbolji seks ikad: Probudio sam se uz pušenje moje djevojke. Ali isprva sam je skoro izbacio iz straha kad sam se probudio.

Najbolji seks ikad: kada smo supruga i ja prvi put pokušali analni seks. Najgori seks ikad: pokušali smo drugi put, ali analni je trenutno izvan našeg seks jelovnika.

Najgori seks ikad: soba je bila mračna, a ja sam popušila momku. Kad je skoro završio, osjetila sam okus krvi u ustima. Upalili smo noćno svjetlo. Tip je vidio da mi je lice obliveno krvlju. Odmah je izgubio erekciju i počeo je paničariti. Ali vidjeli smo da nije krv iz penisa, već s moje usne. Povrijedila sam usnicu tijekom pušenja.

Najbolji seks ikad: prvi put kad smo završili u isto vrijeme. Najgori seks: Djevojka je bila tako zgodna da sam svršio u 30 sekundi.

Seks s kolegom. Prave seksualne priče kolega na poslu

Najbolji seks i najgori seks

Najgori seks ikad: sjedio sam u vrućem bazenu u dvorištu i ušla je njena mama. No prije toga uspio sam pomaknuti kratke hlače i njezin kupaći kostim u stranu kako bih postigao prodor. Njena mama je došla i razgovarala s nama dok mi je cura sjedila u krilu, a moj kurac je bio u njoj.

Najbolji seks i najgori seks: s bivšom kolegicom iz razreda nakon 10 godina. Bio je grub i predivan. Bilo je strašno što je živio s majkom i morali smo se poseksati u njegovom autu na pustoj cesti. Auto mu je bio mali i morali smo otvoriti vrata. Završio sam prvi..

Najbolji seks: Držao sam se jako dugo, do samog kraja, da je cura dolazila nekoliko puta. Najgori seks ikad: Seks na plaži sa slučajnom djevojkom. Riješili smo se odjeće, ali ona je jako čvrsto omotala noge oko mene, koje nisu mogle napraviti pokrete naprijed.Pokušao sam joj olabaviti noge, ali nije razumjela. Moj penis je postao trom i sve je završilo prije nego što je počelo.

Najgori seks: Puno je pričao o sebi, ali kada je u pitanju seks, imao je užasan tjelesni miris unatoč tome što se nedavno istuširao. Poljubio me kao da sam njegova maska ​​s kisikom i gadno me lizao. Njegov kurac nije ustao, ali kada je mogao, počeo je jecati. Očito se sjetio svoje bivše djevojke. Nikad se više nismo vidjeli..

Kako se češće seksati sa ženom ili djevojkom?

Najbolji seks: Ja sam bila neiskusna 25-godišnjakinja, a ona 35-godišnja iskusna žena. Bile su to najbolje i najgore dvije godine u mom životu. Seks je bio najbolji koji sam ikada imala.

Najgori seks ikad: imao je 25 godina i bio je djevica. Imao je mali kurac, seks je bio užasan, ali uspjeli smo. Ujutro je pobjegao i rekao da sam jeftinija od kurve. Prilično bogat i ozloglašen tip s malim kurom.

Najbolji seks ikad: Moj muž je imao vazektomiju. Ova operacija dovodi do nemogućnosti rađanja potomstva uz održavanje seksualnih funkcija. Mogli bismo imati seks bez straha da ćemo ponovno zatrudnjeti. Najgori seks ikad: Tip koji zaspi tijekom predigre.

Najgori seks ikad: Bio je to neobavezan seks s tipom kojeg sam poznavala prije mnogo godina. Bili smo jako pijani i nije svršio. Zaspali smo, no noću sam se probudio iz činjenice da je drkao kraj mog dupeta. Pretvarala sam se da spavam kako bih izbjegla neugodnosti. Ujutro sam otišla a da ga nisam probudila.

Najgori seks ikad: imao sam pijani seks s prijateljem prijatelja. Odjednom je sa suzama utrčao u kupaonicu. Na pitanje što se dogodilo, odgovorio je: "Ja sam debeo, ja sam nakaza, nitko me ne voli.".

Tehnika kunilingusa: kako savršeno savladati "jezik ljubavi"

Najgori seks ikad: moj bivši dečko mi je uzeo nevinost i hodali smo dvije godine. Najbolji seks ikad: Nakon što sam prekinula s njim, upoznala sam novog dečka. Nakon prvog seksa s njim, mislila sam da s bivšim radim dvije godine? Mislio sam da je to normalan seks, ali pravi seks je nevjerojatan.

Najbolji seks i najgori seks

Najgori seks ikad: Upoznala sam tipa u baru u New Yorku. Spustio se na 10 sekundi i lizao posvuda, ali ne gdje je potrebno. Nakon što je odvezao člana, napravio tri trenja i završio. Disao je tako teško kao da smo se jebali cijelu noć. ON je pitao koliko sam puta završio, na što je dobio odgovor da se nisam ni uzbudio. Bio sam druga osoba s kojom je imao seks. Htio je izaći sa mnom, ali sam mu slomila srce pokazujući na zapakirane kutije. Putovao sam po cijeloj zemlji.

Najbolji seks: s mojom djevojkom na odmoru. Najgori seks ikad: svi moji pokušaji seksa i sav moj stres kao tinejdžer.

Koji je najbolji i najgori seks koji ste ikada imali?

Članci o toj temi