Seks i menstruacija - je li moguće?

Seks i mjesečnice - je li moguće?

Mnoge djevojke tijekom menstruacije doživljavaju neobjašnjiv žar za seksom, svim vrstama milovanja, romantikom, užicima na bilo koji seksualni način. Seks u menstruaciji.

Bili ste na dugom poslovnom putu i vas i vašu voljenu ženu dijelile su stotine ili čak tisuće kilometara? A sada je došao dugo očekivani dan kada se konačno možete uhvatiti za svoju odabranicu, nježno je poljubiti, staviti ruku na elastičnu guzicu i biti u apsolutnom blaženstvu. Bez sumnje, nakon svega ovoga poželjet ćete uroniti u seksualne užitke i ostatak dana provesti u krevetu. Čim su u pitanju najvažnije radnje, kako vas vaša strast obavještava da su danas počeli njezini prekrasni dani - njezina menstruacija.

Sve! Čini se da se svijet oko vas ruši! Sve što je bilo na visini i vrhuncu jaza pada i tužno rastužuje. Intelektualno shvaćate da je menstruacija daleko od prepreka za odustajanje od užitka, ali ženska logika i um protive se vašoj ideji. Vaša želja za spajanjem je toliko jaka da vas praktički ne zanima činjenica ovih izlučevina. Stoga, u ovoj situaciji, morate djelovati brzo i učinkovito, kako ne biste pokvarili svoj lov i moguću želju vaše dame.

Kako dovesti djevojku do orgazma?

Mnoge djevojke tijekom menstruacije doživljavaju neobjašnjiv žar za seksom, svim vrstama milovanja, romantikom, užicima na bilo koji seksualni način. Ali takvim djevojkama je neugodno, ako hoćeš i sram, tjera ih da kažu svom partneru u najvažnijem trenutku: “Ne!". Nije ih teško nagovoriti na seks, samo budi malo jednostavniji, ispričaj par priča iz svog života, bolje smiješnih ili koje se nekako odnose na tvoju rodbinu. To je neophodno kako bi se dama osjećala "svojom" među vašim vezama, kako bi svi njezini kompleksi jednom zauvijek nestali u vašim rukama. Tek tada, nakon što je prevladala svoju neugodu, ona će vam reći da, i nakon nekoliko sekundi će jahati na vama, iznenadivši vas svojom neskromnom naravi.

Postoje ženske osobe koje ne žele imati spolni odnos tijekom menstruacije. Nije da su mu se gadili, ali nekako nisu posebno željni utopiti se u ljubavnim maženjima. U ovom slučaju, glavni zadatak je da je predigra (koju morate postići) izludi, onda je ona vaša.

U svakom slučaju, malo muškaraca zna da je seks tijekom menstruacije za mnoge žene uvijek oštriji, uzbudljiviji i strastveniji.

Za one djevojke i muškarce kojima seks tijekom menstruacije nalikuje na "krvavo bojno polje", a i sama pomisao na seks ovih dana je odvratna, možete koristiti alternativnu opciju - analni seks. Mnogo je pobornika ovakvog seksa, ali ima i mnogo protivnika. Mnogi su mišljenja da je analni seks u najmanju ruku nemoralan, a nekima je izvrsna zamjena za moguće spolno prenosive bolesti i druge infekcije. Svaki od njih je u pravu na svoj način, ali kao opcija, naravno, može se koristiti u praksi.

50 savjeta kako biti veliki ljubavnik seksa

No, vrijedi napomenuti da će i dalje najveći broj seksualnih partnera odlučiti čekati bolje dane za vođenje ljubavi. Kao što znate, liječnici na ovom području također savjetuju da daju prednost drugim vrstama zabave i užitaka osim seksa. Posvetite ovaj dan jedno drugom: gledajte filmove, šetajte gradom, zabavljajte se kao mala djeca - ne zaboravite da vas ne spaja samo seks. Iako je vođenje ljubavi, kao ništa drugo, ono što otkriva tajnu duše i tijela, zbližava i privlači, a tek nakon seksa poželite s užitkom udisati dim cigarete, a dok izdišete smiješiti se i opuštati. Ne propustite ovu priliku!

Općenito se čini da su seks i menstruacija dvije stvari suprotnih pojmova. Zapravo, to je tako. Ali u naše vrijeme sve je moguće. Bake koje sjede na klupama na ulazima iznenađene su parom koji se ljubi pored njih, jer u njihovim danima to nije bilo dolično činiti. Ali što da radimo, mogli bi i sami razmišljati o tome. Eh ... "Bilo je vremena, ali sada ima trenutaka, čak i mačka traži alimentaciju od mačke" - pjeva se u poznatoj pjesmi. Ima u njoj istine, zar ne, dragi muškarci?!

Članci o toj temi