Što djevojka priča svojim prijateljima nakon seksa?

Što djevojka kaže prijateljima nakon seksa?

Ima tako veliku bananu! Svaka djevojka, imajući seks s muškarcem, priča o seksu koji se dogodio njezinim djevojkama. O čemu cure tračaju, o čemu raspravljaju i što govore nakon seksa s tobom? Kakvi tračevi o tebi kao ljubavniku?

Nakon što ste imali seks s djevojkom, ona ima jaku želju podijeliti to sa svojim prijateljima. Najmanje jedna ženska osoba saznaje o vašem seksualnom učinku i penisu. Ali obično je to desetak njezinih djevojaka.

Što djevojke govore djevojkama nakon seksa?

jedan. Član TTX-a

Djevojka će nakon seksa reći svojim prijateljima o karakteristikama vašeg penisa. TTX su taktičke i tehničke karakteristike, skup kvantitativnih i kvalitativnih parametara koji opisuju predmet. Ako muškarac ima penis srednje veličine, djevojke će se time svakako pohvaliti. Ako manje, onda će vam reći sa žaljenjem. Oni će vam reći o duljini, debljini i obliku penisa. To će utjecati na parametre kao što su prisutnost obrezivanja i intimna frizura. Life hack za vizualno povećanje veličine penisa: obrijajte vegetaciju i izgubite višak kilograma na press.

2. Trajanje spolnog odnosa

Cura će ti reći koliko ti je trebalo da je odvučeš u krevet i koliko si je pržio. Bio je to seks kao parenje zečeva ili kvalitetno jebanje? Uzmite si vremena za seks. To ne zadovoljava ženu i škodi tračevima o vama.

Vježbe za povećanje penisa i poboljšanje potencije

3. Atmosfera seksa

Djevojka će ispričati o općoj atmosferi seksa i prisutnosti pratnje. Ona će vam reći kako i gdje se to dogodilo. Je li to bilo na stražnjem sjedalu automobila ili u vašoj kući. Je li bilo glazbe, svijeća i romantičnog okruženja. Ili te je strast toliko obuzela da si je odnio pravo na stol?

Što djevojka kaže prijateljima nakon seksa?

4. Seks tračevi

Djevojka će vam reći približan skup poza i opću prirodu seksa. Bilo da je doživjela orgazam ili odglumila iz zahvalnosti prema muškarcu? Ako muškarac iznenada završi, djevojci može biti teško uvjerljivo odglumiti orgazam. Pokušajte zadovoljiti djevojku ako ne želite ismijavanje i krive osmijehe njenih djevojaka.

Imajući seks s curom, zapamtite da će od jedne do nekoliko desetaka više djevojaka saznati za to. Ovako se razvijaju tračevi o vama. Kakav si ti ljubavnik i kako dobar. Dobra reputacija je skupa. To mogu potvrditi Giacomo Casanova, Alexander Pushkin, Grigory Rasputin, Honore de Balzac, Vladimir Mayakovsky, Frank Sinatra i drugi poznati ljubavnici svih vremena.

Članci o toj temi