Jutro nakon prvog seksa

Jutro nakon prvog seksa

Probudiš se u krevetu i u blizini nađeš nečiju žensku glavu koja njuši. Imate nekoliko minuta da odlučite što ćete učiniti ujutro nakon prvog seksa.

- Zašto si joj dao balon nakon seksa, stari? Ti si kao starac iz crtića.
- Sam si me savjetovao!
- Nisam mislio da ćeš ti voditi. Užasna ideja.
Film "Više od seksa"

Jutro nakon prvog seksa je poput "prelaska Rubikona", neopozive odluke, nakon koje se sve može dramatično promijeniti, a akcija koju ste poduzeli može imati dalekosežne posljedice.

Probudiš se u krevetu, svom ili tuđem, i nađeš nečiji ženski gornji dio koji njuška. Možemo vam čestitati, činjenica da ste se prvi probudili daje vam bonus u donošenju odluka. Imate barem par minuta, ili čak pola sata, da odlučite što ćete dalje.

Prvi korak je zapamtiti kako se zove onaj koji sada leži pored vas.

jedan. Jutro nakon prvog seksa sa svojom voljenom djevojkom.

Ovo je tvoja cura koju si upoznao neko vrijeme, darivao je cvijeće i radio razne gluposti, a sinoć se konačno poseksao.

Kako su se seksali u davna vremena?

Čestitamo, postigli ste ono što ste htjeli i sada morate odlučiti što ćete dalje. Ako vam se ne sviđa samo do boli u hlačama, već i u predjelu prsa, onda je vrijeme da smislite neku "romantičnu glupost". Možeš se voziti po buket cvijeća, poslužiti kavu u krevet ili sjesti do sebe i poput vjernog psa čekati da se probudi.

2. Jutro nakon prvog seksa s prijateljicom.

Pa uspjeli ste imati prijateljski seks s nekim tko je izrazito kontraindiciran za seks, ali što možete učiniti?

Pokušajte se sjetiti kako ste dospjeli tamo i jeste li svojoj djevojci-prijateljici brbljali riječi ljubavi i druge gluposti. Ako ste bili poput vrućeg zaljubljenog Romea, onda je to smeće. Dobro, ako si bio pijan, ali ako nisi, onda je teško naći pristojan izgovor.

Nakon prijateljskog seksa, svaka romansa se odmah otkazuje. Malo je vjerojatno da u svojoj prijateljici traži dečka, osim ako, naravno, sinoć nije dala do znanja suprotno. Ako vam ne smeta pokrenuti odnos s njom, a i s njom, vratite se na točku broj 1. U slučaju običnog prijateljskog seksa, zagrlite je, razgovarajte, šalite se, jasno dajte do znanja da je prijateljstvo na istom mjestu kao i prije, i ne smatrate ga izopačenim. A prijateljski seks je prijateljski seks.

25 koraka do seksa. Korak po korak upute od izlaska s djevojkom do kreveta

3. Jutro nakon prvog seksa sa nepoznatom djevojkom.

Vi se uopće ne poznajete. Točnije, sjećate se njenog imena, ali ne razumijete zašto vam je potrebno. Okupite se i pokušajte je izvući što je prije moguće ili se sami povucite. Uzmite njezin broj telefona u granicama pristojnosti, iako bi netko pomislio da ćete je nazvati.

Ponekad je strašno probuditi se ujutro i požaliti što niste odmah izašli iz kreveta radi seksa. Ne želiš je probuditi, ali ona će spavati na tvojoj ruci. Uvijek imaš priliku ujutro, nakon prvog seksa, odgristi ruku i pobjeći a da je ne probudiš.

4. Probudio si se u krevetu s dvije djevojke ili lezbijkom?

wow! Zavidimo vam i spremni smo uzeti vas u osoblje muškog časopisa kao mlađeg časnika za komunikacije s vanzemaljcima. Ovo definitivno možete lako riješiti.

Inače, sve što ste smišljali i planirali dok je spavala su gluposti. Može skočiti vrišteći iz kreveta i početi te udarati ili tiho čvrsto grliti, ili briznuti u plač s nijemim prijekorom u očima: „Kako si mogao?"

Posljednja riječ i dalje će biti njezina... ali, kao što je rekao veliki zapovjednik i osvajač Džingis-kan: „Ako se bojiš, nemoj. Ne boj se ".

Prljave seksualne igre koje će vaš intimni život učiniti zabavnijim

Članci o toj temi