Kako izračunati dobru ljubavnicu

Kako izračunati dobru ljubavnicu

Mnoge žene koje izgledaju savršeno na društvenim mrežama i u javnosti ne mogu se pohvaliti seksualnošću i strašću u krevetu. Kako izbjeći balvane u seksu i kako posrednim dokazima izračunati dobru ljubavnicu?

Kako izračunati dobru ženu po neizravnim znakovima?

Moj prijatelj je procurio zgodnu djevojku, a da je nije ni pokušao odvući u krevet.

- Što je bilo? - Pitam. - Wots ron wiz yu, loshara? Enureza? Prostatitis?
- Fu, ne. Bit će trulo u krevetu s njom. Nije postao.
- Kako znaš?! Nisi ni pokušao.
- To se može vidjeti. Začešljana kosa na kosu. Torbica, cipele, remen - sve je usklađeno. Gleda svaku sekundu: je li s njom sve u redu?. Ima li što zgužvano? Nije opljačkana? Nije razmazano? Nije prljavo? Prijavite se općenito.

Misao. Ali ima zdravog razuma u riječima moje prijateljice. Žena koja želi izgledati savršeno izlazi van, samo se liže od glave do pete, boji se ostaviti pogrešan dojam na druge. To su kompleksi. Kompleksi su loš seks. Moja prijateljica, koja je probala gomilu žena, zna to.

Rekao mi je ovo: “U krevetu su osvijetljene djevojke koje lako mogu sjediti na stepenicama s bijelim hlačama i vezati kosu slušalicama. A one koje su dlake na dlaku, koje ližu vlastite fotografije na Instagramu, vječne su cure koje se više od svega boje razočarati tatu. Stisnut i iznutra nervozan. Pokušat će u krevetu, ali kod njih je i dalje trulo.”.

Kako djevojku učiniti ugodnom u seksu? Kako dovesti djevojku do orgazma?

Ljudi, što mislite: je li moj prijatelj u pravu ili nije?? Njegova logika mi se čini uvjerljivom, ali nemam takvo iskustvo. Podijelite svoje. Kako izračunati dobru ljubavnicu neizravnim znakovima?

Djevojke, a dobar ljubavnik - kako?

Članci o toj temi