Kad ti je cura balvan

Kad ti je cura balvan

Prosječna žena u seksu ponaša se kao da je balvan u šumi. 90% žena koje su nezadovoljne u krevetu gleda na seks kao na "dati ili ne". Kad ti je cura balvan..

- Prebrojite, pokušavam je nagovoriti već godinu i pol. A ovdje je šuma, rijeka, romantika. Raširimo ručnik. I čim sam je počeo milovati - ona će kako-ak zavijati.
Prvo nisam razumio, a onda pogledam - bježi netko do nas. U ovom trenutku i ja sam se uplašio. I onda pogledam – pa ovo su dabrovi.
To im je, dovraga, trebalo pored nas?
- Došli su u pohod po balvan.

90% žena koje gunđaju da s nekim nisu zadovoljne su pravi seksualni potrošači.

Oni sebe smatraju samo iz pozicije "dati ili ne dati".

Oni vide čovjeka s raznih pozicija, kao što su:

- Jesam li dao?
- A gdje su moji orgazmi?
- I to je sve???
- iznenadi me!

Kad ti je cura balvan

Jao, prosječna žena u seksu ponaša se kao da je došla u dramsko kazalište. Pa gdje ste glumci? Kad zabava počne? Ona ležerno procjenjuje napore muškarca: hej, ti, tamo gore, pritisnite!

Djevojke su govorile o muškim kvalitetama koje povećavaju šanse za seks

Članci iz časopisa potaknuli su slučaj. Britanski znanstvenici pronašli su G-točku. Ili točka A. Stranica "Ženska duša" objavila je članak "kako postići špricer". Moja djevojka ima višestruke orgazme, a ja ne... I tako dalje i tako dalje.

To se posebno često događa – nažalost – sa ženama koje su zaista lijepe. Toliko su uložile u svoja tijela da zaboravljaju da je seks prvenstveno njihova, a ne muška potreba. Pasivni su od zatiljka do vrhova peta, dok su seks i orgazam stvari koje ne podnose pasivnost.

Žena koja očekuje da je muškarac dovede do orgazma je poput muškarca koji pluta na splavi na otvorenom moru. Kolika je vjerojatnost da će ga isprati na obalu na pravom mjestu? Tako je, gotovo nula. A ako je pokušao veslati? Zašto, dovraga, ne veslaju???

Usput, čak je i u jeziku bio odraz ovog trenutka: postoji popularni izraz "grablje, takve". Obično se približe muškarcu kojeg stvarno žele. A ne tko će te po višoj cijeni odvesti u restoran, ili će biti pouzdan muž, ili može brzo riješiti problem.

Kad ti je cura balvan

Primijetio sam da su najzadovoljnije žene u seksu frotirne sebične. Sami biraju muškarce i spavaju samo s onima koje žele. S njima nećete biti lijeni – s muškarcima rade što hoće. Uostalom, za to su rodili čovjeka. Drsko ostvaruju sve svoje najdraže fantazije, tako da nikada neće izgubiti. S vremenom ne veslaju samo sami – na svoj čamac dobiju još jednog veslača. Muškarac, ugledavši strastvenu ženu koja zna što želi, počinje radosno veslati kao nenormalan. A čovjek je sretan, čovjek traži još: gdje veslati, gospodarice, sve ćemo!

Kako pozvati djevojku na seks? 21 prijedlog za spavanje

A ako je balvan ispred muškarca (ovo je nepristojno, zapravo je samo žena potrošač)? Tuče ga svojim drvenim očicama i čeka: pa, što ćeš mi još pokazati, papacarla? Napravi me bijes? I bunda će?

Objasni mi zašto su žene tako pasivne u seksu?

Članci o toj temi