Kako je vojnik colin wayne postao fitness model i milijunaš

Kako je vojnik Colin Wayne postao fitness model i milijunaš

Bivši borbeni veteran Colin Wayne postao je fitness model, vlasnik tvrtke i višemilijunski posao. Poput prosječnog američkog vojnika, Colin Wayne je ostvario svoj san i avanturu.

Motivacijska priča bivšeg veterana koji je postao milijunaš.

Colin Wayne napustio školu, kao i mnogi uspješni ljudi. Avantura i bratova služba u policiji gurnuli su Colina Waynea u vojnu službu. Colin Wayne je sedam godina služio u Nacionalnoj gardi Alabame i unaprijeđen je u narednika. 2008. sudjelovao je u operaciji Bright Star u Kairu, Egipat. Riječ je o zajedničkim manevrima američke i egipatske vojske.

Kako je vojnik Colin Wayne postao fitness model i milijunaš

2010. godine, nakon povratka iz Iraka, Colin Wayne je upoznao svoju suprugu Megan. Bila je fitness model i natjecateljica u fitness bikiniju. Prvi sin im je rođen 2011.

2012. Colin Wayne je već služio u Afganistanu u provinciji Patika. Colin Wayne je bio u teretani kada je 107 mm minobacačka bomba eksplodirala metar dalje. Vojnik je teško ozlijeđen. Ranjen je u glavu, zadobio je rane od gelera na obje ruke, veliku rupu na prvoj nozi i zujanje u lijevom uhu, što je posljedica oštećenja živca u leđima. Liječnici su rekli da bi Colin Wayne trebao biti mrtav, ali je vojnik preživio.

Zašto nema motivacije?

Vrativši se kući, Colin Wayne je počeo regrutirati vojnike za američku vojsku. Jedna od njegovih fotografija postala je viralna na društvenim mrežama. Broj obožavatelja njegove stranice narastao je na 50 tisuća. ljudski. Colin Wayne je još više trenirao i postao muški fitness model. Iskoristio je svoj izgled i vojnu popularnost.

Kako je vojnik Colin Wayne postao fitness model i milijunaš

Kako je američki vojnik Colin Wayne postao milijunaš

Prijatelj Colina Waynea pokazao je čeličnu bejzbol značku koju je izradio lokalni Redline Steel. Odlučivši naručiti isti je Colin Wayne nazvao i naručio. Potpisnik je prepoznao Colina Waynea i ponudio se da radimo zajedno. Tako je Colin Wayne postao suvlasnik tvrtke i počeo promovirati ovu marku koristeći svoju popularnost. Facebook stranica s 3 milijuna pratitelja donijela im je hrpu narudžbi. Ubrzo je Colin Wayne počeo trošiti milijun dolara na oglašavanje i promociju. Čeličanska tvrtka Redline Steel donijela mu je više od 30 milijuna dolara prihoda.

Kako je vojnik Colin Wayne postao fitness model i milijunaš

Glavni razlog svog uspjeha Colin Wayne naziva nedostatak straha od neuspjeha. Morate preuzeti i proračunati rizike, a ne bojati se poraza. Morate učiniti sve što je moguće da ispunite cilj i ne zadovoljiti se s onim što sada imate.

Kako je vojnik Colin Wayne postao fitness model i milijunaš

Omiljeni citat Colina Waynea iz Lead from the front: "Mislim da ako želiš nešto postići, moraš biti tamo gdje ljudi rade na tome."

Hrabrost je odlika jakih

Kako je vojnik Colin Wayne postao fitness model i milijunaš

Tako je američki vojnik Colin Wayne postao fitness model i milijunaš.

Članci o toj temi