Ovako sam odgojen

Ovako sam odgojen

Svijet nam propovijeda novi pogled na principe, moral, drolju, odnose i život općenito. Ali odgojena sam drugačije. Ja sam iz stare škole, kada su vrijednosti bile drugačije, veza je bila doživotna, a principi se nisu mijenjali.

Muški pogled na odnose - o ljubavi, međusobnom povjerenju i zahtjevima jedni prema drugima. Lijepo napisano!

Ovako sam odgojen. Mislim da pristojne djevojke ne idu u klubove, ne zarađuju u njima, ne prodaju se.

Ovako sam odgojen. Vjerujem da uopće možete zabiti kako biste s voljenom osobom proveli još barem 5 minuta. I odreći se puno toga da ovih 5 minuta duže traje.

Ovako sam odgojen. Mislim da se odnosi grade na povjerenju. A ako kažeš "volim te", te tri riječi obvezuju. Barem da se bojiš izgubiti voljenu osobu.

Ovako sam odgojen

Ovako sam odgojen. Vjerujem da se djevojka treba dobro ponašati. Pristojnost djevojke glavna je zasluga njenog dečka, njegov ponos.

Ovako sam odgojen. Mislim da djevojci nije dopušteno psovati se. Žene psuju, a ne djevojke. Lady si ovo ne može priuštiti.

Ovako sam odgojen. Vjerujem da djevojka koja hoda nije djevojka. Ona je samo budala i cijena njezinih postupaka bit će njezin neuspješan osobni život. Hodalice se koriste samo kao materijal za koji uvijek postoji zamjena.

111 ciljeva koje čovjek treba postići

Ovako sam odgojen. Ako je djevojka moja, onda je moja. Na svaki način. I samo moja. A njezin pogled nikad ne traži najbolje, samouvjerena je i samodovoljna.

Ovako sam odgojen. A ove životne vrijednosti usađene su odgojem, prenijet ću na svoju djecu, kao što mi je otac prenio od djeda. Stoga su u našoj obitelji oduvijek voljeli i poštovali svoje majke, supruge i kćeri.

Članci o toj temi