U čemu je tajna talijanskog playboya maurizija zanfantija?

Koja je tajna talijanskog playboya Maurizija Zanfantija?

Talijanski playboy Maurizio Zanfanti spavao je sa 6 tisuća žena i preminuo tijekom seksa s 23-godišnjom turistkinjom. Koja je tajna zaljubljenog talijanskog playboya i kako je mogao imati seks s više od 6 tisuća žena?

Zaljubljenog Talijana Maurizija Zanfantija često nazivaju "Romeom iz Riminija". Maurizio je cijeli život profesionalno zabavljao turiste i seksao se s njima.

Koja je tajna talijanskog playboya Maurizija Zanfantija?

Maurizio Zanfanti počeo je raditi sa 17 godina, smjestivši se u noćni klub u poznatom ljetovalištu. Ulice ljetovališta bile su ispunjene Šveđankama, Francuskinjama, Britankama i Njemicama. Maurizio je na ulici razgovarao s turistima i pozvao ih da dođu u klub. U sezoni dame je imao oko 150 djevojaka, a rekord je bio 207 žena. Tijekom zime Maurizio je radio u Skandinaviji, gdje je bio toliko poznat da su mu lokalne žene napravile voštanu figuru zbog njegovih seksualnih zasluga.

Koja je tajna talijanskog playboya Maurizija Zanfantija?

Maurizio Zanfanti je spavao s više od 6 tisuća žena, a mogao bi i više. U nekim godinama je bilo psihoza i svi su se bojali AIDS-a, pa je došlo do pada klijenata. Maurizio Zanfanti tvrdi da je učinio više za turizam u Riminiju od 100 turističkih agencija. Teško je ne složiti se s ovim gledajući na brojke zavedenih žena. Playboy se pozicionirao kao latinski ljubavnik.

Gdje pronaći ljubavnicu ili kratki tečaj od iskusnog "iznajmljivača"

Koja je tajna talijanskog playboya Maurizija Zanfantija?

Mnoge djevojke koje su imale seks s njim su se davno udale. U posjet su mu dolazile žene, pa čak i njihove kćeri, koje bi mogle biti Mauriziova djeca.

Maurizio Zanfanti preminuo je u 63. godini nakon seksa s mladom 23-godišnjom turistkinjom iz Rumunjske. Djevojka je poznavala ženskaroša dvije godine. Rumunjska poriče da je koristila drogu ili Viagru, nikad to nije vidjela. Imali su seks u autu, a onda se turistkinja počela odijevati. Mauriziju je pozlilo, a stigla je i hitna pomoć koja je konstatirala smrt od srčanog udara. Prijatelji Maurizija Zanfantija rekli su da je sanjao kako umire na taj način.

Koja je tajna talijanskog playboya Maurizija Zanfantija?

U čemu je tajna talijanskog playboya Maurizija Zanfantija?

Maurizio je posljednji intervju dao za Bild 2014. godine. Imao je 59 godina i želio se povući tako što je proglasio starost zbog seksa. U čemu je tajna njegove popularnosti? Playboy Maurizio Zanfanti Životne činjenice.

Koja je tajna talijanskog playboya Maurizija Zanfantija?

Maurizio Zanfanti se nikada nije bavio sportom u teretanama. Prečesto je trenirao u krevetima ljepotica, satima vježbajući s njima ljubavne afere.

Maurizio je bio vrlo sladak i duhovit Talijan. Sve su djevojke tako govorile o njemu. Snaga njegova šarma bila je u talijanskom šarmu i karizmi.

Maurizio je bio vrlo ljubazan i pažljiv. Bio je galantan i pristojan playboy.

Seks u psećem stilu

Maurizio je izgledao vrlo muževno. Talijan je imao moćno i snažno tijelo.

Playboy je imao prilično dlakavo tijelo, kakvo vole mnoge djevojke.

Koja je tajna talijanskog playboya Maurizija Zanfantija?

Playboy Maurizio mogao bi imati seks dva ili tri puta u noći.

Maurizio se uvijek sjajno odijevao, otkopčavajući košulju na dlakavim prsima.

Lovelace Maurizio nije spavao sa svim ženama, već samo s onima koje su bile lijepe.

Playboy Maurizio je bio vrlo ljubazan. Upravo je ta kvaliteta, kako je tvrdio Talijan, najvažnija za zavođenje žene.

Maurizio je preporučio jesti meso i salate, za snagu i potenciju.

Kapa dolje pokojniku, velikom plejboju Mauriziu Zanfantiju.

Članci o toj temi