Dvije muške greške u seksu. Kako postati dobar ljubavnik?

Dvije muške greške u seksu. Kako postati dobar ljubavnik?

100% muškaraca sebe smatra profesionalcima u seksu. No, prema anketama među ženama, samo 20% muškaraca je takvih. 80% muškaraca misli da su dobri u seksu kada njihove djevojke potajno kažu suprotno. Jeste li dobri u seksu ili vas vara muški ego??

Većina razloga za razdvojenost i prevaru leži u nezadovoljavajućem seksualnom životu. Mnogi muškarci su amateri u krevetu i ne mogu udovoljiti ženi u potpunosti. Žene su prisiljene glumiti orgazam, zbog čega se muškarac pogrešno smatra dobrim ljubavnikom.

Većina ženskog nezadovoljstva ne ovisi o fizičkom obliku i veličini penisa muškarca. Muškarci loše koriste svoj penis da su žene prisiljene demonstrirati lažne orgazme. Kako postati dobar ljubavnik? Prvo morate prestati raditi dvije uobičajene greške u krevetu.

Dvije muške greške u seksu. Kako postati dobar ljubavnik?

Muške greške u seksu

jedan. Nedostatak dobre predigre prije seksa

Odvojite djevojku i odmah gurnite kurac? Muškarci se brzo uzbude, ali žene ne. Potrebno je neko vrijeme da se njena strast izgradi. Ako počnete imati seks s rhinestoneom, tada će žena početi osjećati okus tek kada završite. Kao rezultat toga, morat će glumiti orgazam kako ne biste postavljali nepotrebna pitanja.

Zanimljive ideje za seks

Brzi seks je samo ponekad dobar. Koketirajte s djevojkom, polako zavodite, skinite se i počnite maziti. Dajte djevojci barem 10-15 minuta predigre. Ako ste dugo zajedno, onda ženi treba više vremena da se uzbudi.

Dvije muške greške u seksu. Kako postati dobar ljubavnik?

2. Nedostatak fantazije u seksu

Seks samo prije spavanja, samo u krevetu, samo u misionarskom položaju i nakon na brzinu miluje samo njene grudi? Ovo je izravan put do ženskog nezadovoljstva, izdaje i rastanka. Ono što je radilo sa ženom prije godinu dana možda neće izazvati isti užitak i još manji orgazam danas.

Monotoni seks je dosadan, kao i partner. Pokažite svoju fantaziju u seksu. Različita vremena za seks. Seks ne samo u krevetu, već i na sofi, u fotelji, na podu, u kupaonici, u hotelu, u autu, u prirodi i drugim mjestima. Isprobajte različite seksualne položaje. Seks možete započeti u jednom položaju, a kada počnete završiti u drugom, poznatijem.

 • Ubrizgajte, sa svoje strane, malo fantazije i inicijative u seksu.
 • Isprobajte igru ​​uloga i koristite igračke iz sex shopa.
 • Više mazite djevojku tijekom seksa i obratite pažnju na klitoris.
 • Potražite nove erogene zone i načine izlaganja.
 • Zainteresirajte se za najdublje želje jedno drugog i učinite to stvarnošću.
 • Riješite se tabua i kompleksa u seksu.
 • Koje greške radite i što treba promijeniti? Koji savjet možete dati jedno drugome?
 • Slobodno isprobajte nove stvari, čak i ako su pomalo smiješne ili izopačene.
 • Dolje puritanizam. Dodajte strast, vulgarnost i razvrat.
 • Više seksualnih zvukova, komplimenata i prljavih riječi.
 • Gledajte pornografiju kako biste pronašli zanimljive ideje ili pokažite što vam je neugodno ponuditi.

Seks položaji za umornu ženu ili pijanu djevojku

Nemojte činiti standardne greške svih muškaraca koji su previše arogantni. Postanite dobar ljubavnik za svoju djevojku. Učinite svoj seksualni život punim i živopisnim.

Članci o toj temi