Kako se seksati duže da bi djevojku doveo do orgazma?

Kako se seksati duže da bi djevojku doveo do orgazma?

Želite li djevojku dovesti do orgazma i u njezinim očima dobiti titulu najboljeg ljubavnika na svijetu? Djevojke odličnim nazivaju seks koji je vremenski duži. Dobrim ljubavnikom djevojke smatraju muškarca koji nema veliki penis, ali koji može imati seks dugo vremena.

Kako dovesti djevojku do orgazma? U 90% slučajeva izvrstan seks znači duži snošaj, koji djevojku dovodi do orgazma. Nitko ne želi da ga nazivaju brzim udarcem iza leđa, ali sanjaju da ga smatraju dobrim ljubavnikom. To se može postići povećanjem trajanja spolnog odnosa. Kako seksati dovoljno dugo da djevojka doživi orgazam? Seksolozi preporučuju nekoliko učinkovitih načina.

Kako imati seks duže?

jedan. Popijte malo prije seksa. Kap alkohola, prije seksa, uvijek je na dobrobit muškarca i žene. Malo alkohola pomoći će vam da se zavedete, opustite, opustite i brže ostvarite dobar seks. Alkohol može smanjiti osjetljivost, što produžava vrijeme spolnog odnosa.

Kako imati seks duže

2. Smanjite osjetljivost penisa. Kada muškarac ima poteškoća s brzom ejakulacijom, treba malo smanjiti osjetljivost penisa. Da biste to učinili, morate povremeno masturbirati bez ikakvog podmazivanja. "Suha" masturbacija će smanjiti osjetljivost penisa, a muškarac će moći imati seks mnogo duže. To će dobro utjecati na intimni život i broj orgazama kod djevojke.

Što je novo za isprobati u seksu? Kako poboljšati seks?

3. Oduljite svoju predigru prije seksa. Djevojkama treba više vremena da se uzbude kada muškarcu treba samo nekoliko trenutaka. Ne treba žuriti sa skidanjem, ali vrijedi se uključiti u predigru. 10-15 minuta ljubljenja, grljenja i predigre bit će dovoljno za porast uzbuđenja žene.

Kako dovesti djevojku do orgazma?

4. Odmorite se od seksa. Kada snaga uzbuđenja dovede do činjenice da ćete sada doći, onda prestanite. Zamrznite se na neko vrijeme, poljubite partnera, prekinite disanje, promijenite položaj ili se odmorite od seksa. Pomislite na nešto strano i aseksualno. Nakon kratke stanke nastavite ono što ste započeli.

5. Promjena položaja u seksu. Uvijek brzo završiš? Ako imate seks u jednom položaju, onda sve može vrlo brzo završiti. Tijekom spolnog odnosa možete promijeniti 2-3 položaja. Veća količina se ne preporučuje zbog dodatne gužve. Promjena spolnog položaja odgodit će trenutak prerane ejakulacije muškarca, što će omogućiti djevojci da dosegne željenu točku uzbuđenja.

6. Masturbirajte prije seksa. Ako želite iznenaditi djevojku u krevetu, masturbirajte prije sastanka. To je poput treninga prije "natjecanja" koji će vam omogućiti da u seksu izdržite puno dulje.

7. Koristite kondome i prave lubrikante. Kondomi smanjuju osjetljivost i produžuju vrijeme seksa. Postoje posebni mazani kondomi koji inhibiraju ejakulaciju. Ova metoda može značajno rastegnuti seks na vrijeme, što će omogućiti ženi da postigne orgazam.

Tajne dobrog seksa koje će ga učiniti boljim

Kako izdržati dovoljno dugo u seksu

Želite li djevojku dovesti do orgazma i u njezinim očima dobiti titulu najboljeg ljubavnika na svijetu? Iskoristite ovih 7 načina, i djevojka će biti na 7. nebu od orgazma.

Članci o toj temi