Djevojka ili žena ne žele imati seks? Kako napaliti djevojku?

Djevojka ili žena ne želi seks? Kako uzbuditi djevojku?

Sada više nije problem uvući novu djevojku u krevet, već nagovoriti stalnu djevojku ili ženu na seks. Kako imati više seksa sa svojom djevojkom ili ženom? Djevojke također žele imati seks ako znate pristup njima. Kako zadržati svoju ženu ili djevojku napaljenim? Kad upoznaš novu curu i prođeš njene testove, počinješ je pržiti. Isprva je tvoja djevojka seksi, vruća i opuštena. Ona želi seks svake minute, spremna je svući se bilo gdje i ići na najsmjelije eksperimente. Ali prođe godina, nekoliko godina ili se dogodi vjenčanje. Sada se količina seksa počinje smanjivati. Što se dogodilo?

Djevojka ne želi imati seks? Što učiniti ako žena ne želi imati seks sa svojim mužem? Zašto djevojka izbjegava intimnost? Žena često ima glavobolju? To je prilično česta situacija u kojoj žena počinje osjećati smanjenje privlačnosti prema muškarcu. Ne radi se o frigidnosti, već o nesposobnosti muškarca da zavede vlastite žene i djevojke.

Na početku poznanstva sve je puno noviteta, ali onda malo po malo postaje dosadno. Žena treba više igre, flerta i zavođenja nego u početnoj fazi. Čitava tajna je u tome da morate unaprijed započeti seks sa ženom.

Kako djevojku učiniti ugodnom u seksu? Kako dovesti djevojku do orgazma?

Djevojka ne želi seks?

Djevojka postaje hladnija i teže se upali. Činjenica je da su muškarci poput mikrovalnih pećnica koji su spremni za seks za pet minuta. A žene su poput peći ili mangala kojima treba vremena da se zagrije.

Kad si mlad, ni ne razmišljaš o tome. Žene se moraju unaprijed početi pripremati za seks. Njihovo uzbuđenje je emotivnije i sve veće.

Dođi kući i reci svojoj ženi: "Skini gaćice"? Počnite maltretirati djevojku nakon 5 minuta gledanja filma? U većini slučajeva muškarci iznenada izraze želju za seksom, a nakon par minuta se već skidaju i pokušavaju ući u djevojku. Djevojke još nisu spremne, a muškarci već trče s kitom spremnim.

Djevojke vole započeti seks romantičnom ili provokativnom porukom odmah ujutro. Nazovite djevojku, dajte sitnicu, pa prošetajte ili večerajte. Čuvajte je, ljubite, grlite, flertujte, zabavljajte se, dajte joj komplimente, divite se i pokažite svoju privlačnost. Ženama je potrebna zavodljiva atmosfera, a ne zgužvani i brzi seks.

U jednom ženskom časopisu pisale su o djevojci koja je ležala u krevetu u vibratoru prije nego je muškarac došao. To joj je omogućilo da zaboravi na posao, nagomilane slučajeve i probleme. Vibrator ju je podesio na seksualno raspoloženje i val uzbuđenja. Djevojka se pokušala malo "zagrijati" prije dolaska muškarca, koji je bio kao dvominutna mikrovalna pećnica i odmah krenuo prema glavnoj.

Prljave seksualne igre

Seks s djevojkom trebao bi započeti unaprijed, tada će ona pokazati želju da se upusti u to, a orgazami će biti pravi i snažni. Ženama treba vremena da se prilagode seksu. Započnite to izdaleka i ne zaboravite na predigru prije seksa. To će omogućiti djevojci da se napali i doživi visokokvalitetan orgazam.

Djevojka ne želi seks?

Djevojka ili žena ne žele imati seks? Uzbudite je i nemojte je odmah skidati.

Članci o toj temi