Kako žene varaju muškarce radi seksa

Kako žene varaju muškarce radi seksa

Djevojke se boje pokazati se muškarcima bez ratne boje, a muškarci bježe od svojih "ljepota" nakon prve zajedničke noći. Kako žene varaju muškarce?

Prirodna ljepota je jako dobra, ali što učiniti kada figura nije tako vitka i graciozna, a oči su manje nego što bi trebale biti prema kanonima ljepote, a kosa nije tako bujna?..

U ovom slučaju, djevojke se počinju ukrašavati na sve moguće načine, ponekad postajući potpuno drugačije od sebe bez šminke. Ponekad se “tajne ženskog tijela” otkrivaju tek tijekom seksa. I muškarci su jako razočarani – opet su prevarili. Novinari su sastavili popis točaka u kojima žene varaju muškarce.

Točka jedan. Ratnička boja

Nenafarbana djevojka i djevojka u punoj haljini s maskarom, sjenilom, ružem i puderom dvije su različite osobe. Stoga se djevojke boje pokazati se muškarcima bez ratne boje, a muškarci nakon prve zajedničke noći bježe od svojih "ljepota". Muškarci, ako se ujutro djevojka prva probudi i dugo se skriva u kupaonici, pogledaju u njezinu kozmetičku torbicu - možda je tu sva ljepota.

Druga točka. Previše kose

Ako je priroda uskratila gustu i bujnu kosu, umjetna kosa će uvijek doći u pomoć. Umjetne pletenice, ukosnice od umjetne kose koje povećavaju kosu, ili čak perika potpuno drugačije boje od kose same djevojke. Naravno, u seksu boja kose nije odlučujući faktor, ali perika koja spava tijekom ljubavnih igara može značajno utjecati na osjećaje.

30 znakova da tvoja djevojka ne spava s tobom

Treća točka. Sklek na prsima

Prsa su dio tijela kojim žene najčešće varaju muškarce. Postoji mnogo opcija za prevaru. Premale grudi mogu se vizualno povećati za nekoliko veličina pomoću push-up grudnjaka, pjenastih jastučića ili čak silikona koji se ubacuje unutra. Potonje je vrlo lako izračunati - silikonska dojka je vrlo gusta, po obliku podsjeća na kuglice i praktički se ne trese kada žena brzo hoda ili trči. Samo se trebate skinuti - i sva ljepota nestaje sama od sebe.

Četvrta točka. Zategnute noge

U mnogim trgovinama danas se prodaju prekrasne i jeftine tajice i tajice s push-up efektom. Daju nogama vitak i privlačan oblik i njegovanu elastičnost. Gusti materijal stisne noge i podiže stražnjicu, stavite ga - i nije potrebna teretana. Samo što sada neće biti tako ugodno skidati se.

Mišljenje:
Olga Kliyeva, vizažistica:

- Prirodna ljepota je predivna. Svi vole mlada lica, mliječnu kožu, lijepe usne. Ali što ako imate više od 30 godina? Ili si upao u požar, nesreću, ugrizao te pas? Ili je rođena s staračkim pjegama na licu? Štedi kozmetiku i ostalo. Mi smo žene i uvijek želimo izgledati savršeno. A kozmetika, perike, donje rublje za volumen su naši mali trikovi.

Što djevojke rade prije seksa

Članci o toj temi