Teški seks

Teški seks

Koji je seks sada popularan? Ono što je zanimljivo i privlači žene u seksu? Ne nježan, romantičan ili smiren, već nasilan i grub seks.

Vrlo često žene ne žele ni nježne riječi, ni poljupce, ni milovanja. Žene žele grubost, okrutnost i bezobrazluk. Očito je da je vrijeme za grub i brutalan seks.

Koji su razlozi privlačnosti grubog seksa?? Znanstvenici tvrde da više od polovice žena privlači grub, pa čak i nasilan seks. Ovo ima objašnjenje. Ne radi se ni o modi filma "50 nijansi sive". Mnoge žene oduševi pomisao da ih muškarac toliko želi da ih veže i nikuda ne pušta. Žene vole osjetiti mušku snagu kada se mogu opustiti i prepustiti moći muškarca. A agresija dolazi iz jake ljubavi. Osim toga, strah podiže strast i povećava uzbuđenje.

Kako imati grub i nasilan seks? Pravila okrutnog seksa koja će vam pomoći da doživite nezaboravan užitak.

Teški seks

jedan. Nasilni seks i odjeća

Nije dopušteno trgati odjeću ili donje rublje. Cijena odjeće, posebno donjeg rublja, pokvarit će vam raspoloženje. Otkinuti odjeću čak i tijekom grubog seksa treba biti pažljivo.

25 priča o pravom seksu s tuđim ženama

Teški seks

2. Brutalni seks i kosa

U djetinjstvu smo vukli djevojke za repove, ali u seksu je bolje ponašati se malo drugačije. Potrebno je ne povući, već zavući ruku u udarce kose i povući bez savijanja štapova ili čupanja kose.

3. Teški seks i ugrizi

Ugrizi su vrlo popularni kod grubog seksa. Najosjetljivije točke: bradavice, vrat, uši, bedra i genitalije. Kontrolirajte snagu ugriza, inače ćete uzrokovati previše boli, što može poremetiti uživanje u seksu.

4. Teški seks, udaranje i gnječenje

Žene se jako uzbude od šamara po zadnjici. Neke žene vole udarati po drugim dijelovima tijela, ako ne i pretjeruju. Često lagano stiskanje vrata ili prsa tijekom seksa.

5. Teški seks i ropstvo

Dobro namještena djevojka ne treba predigru. Svojeg partnera u seksu možete imobilizirati lisicama, užetom, remenom, kravatom ili šalom.

6. Teški seks i dominacija

U grubom seksu uloge se često mijenjaju. Jedan djeluje kao dominantan, a drugi je submisivan. Dominantna vodi, a submisivna sluša i ispunjava seksualne želje.

Teški seks

7. Težak seks i grube riječi

Jedan od atributa grubog seksa su grube riječi. Najčešći izrazi su: "kučka", "kurva", "jebati", "imati", "pogurati", "pohotna", "životinja", "otkinuti", "smeće".

Kako dovesti djevojku do mlaznog orgazma?

osam. Teški seks i zaustavna riječ

S grubim seksom ponekad se može pretjerati. Za to se koriste riječi koje govore da je užitak gotov, a partneru više nije do seksa. Zaustavna riječ odmah zaustavlja seks.

Žene žele grub seks i vrijeme je da im to pružimo.

Članci o toj temi