Seksualni mitovi

Seksualni mitovi

Muškarci i žene različito razmišljaju o seksu, ali svi misle da su više u pravu od suprotnog spola. Neke suptilnosti seksualnog života.

Odavno je poznato da muškarci i žene različito razmišljaju o seksu. Ali iz nekog razloga oboje vjeruju da misle da je sve točno. Evo nekih muških zabluda o seksu, suprugama i njima samima.

jedan. Što duže živimo zajedno, sve više želimo seks. Nažalost, u braku žena seks često odlazi u drugi plan. Mnogo toga postaje dosadno, nagomilava se umor od obiteljske rutine, a nakon pojave djeteta i dalje ostaje nezadovoljstvo njegovom figurom. Osim toga, žena može biti nezadovoljna svojim mužem u krevetu ili jednostavno nije raspoložena.

2. Oženjeni imaju seks tri puta tjedno. Ovo nije istina. Prema istraživanjima i anketama, oko 50% parova u dobi od 25 do 49 godina ima seks jednom tjedno. A ima i parova koji vježbaju samo jednom mjesečno. Samo 5,8% oženjenih osoba između 30 i 40 ima seks 4 ili više puta tjedno.

3. Sve žene žele užitak u krevetu. Nikako. U ženskim erotskim fantazijama najuzbudljiviji je trenutak kada muškarac izgubi glavu od nje, a ne pokušava je raznim tehnikama dovesti do orgazma.

Seksualne vještine velikih ljubavnika

Seksualni mitovi

4. Muškarci koji su spremni svojoj ženi malo isporučiti oralni seks. Nije istina, ima ih dovoljno. Gotovo 80% muškaraca spremno je ženi pružiti takvo zadovoljstvo. Mnogo je manje žena koje žive u braku i pristaju prihvatiti takvu naklonost. Ili muškarac to počne činiti u krivo vrijeme, ili se ženi čini da je užitak otuđuje od muža, a jedinstvo se ne osjeća.

5. Muškarci misle da ne bi trebali svršavati što je duže moguće. Ne, žena želi strast i želju od muškarca, a ne mnogo sati ritmičnog kretanja.

6. Sve žene trebaju predigru. Ne uvijek. Neke žene kušaju, a bračni seks otkriva njihove skrivene potencijale. A ponekad žele samo brzi seks. Pogotovo ako dijete spava u susjednoj sobi i može se probuditi u bilo kojem trenutku.

7. Žena mora doživjeti vaginalni orgazam. 75% žena ne uspijeva postići orgazam tijekom prvog odnosa ili bez stimulacije. U redu je, u redu je, zabavi se koliko god možeš.

osam. Ako muškarac gleda pornografiju, uskratit će pažnju svojoj ženi. Naravno, ako posveti sve svoje vrijeme i energiju za to, onda će to utjecati na njegov osobni život. Ali žene se ne trebaju uzrujavati, ionako će doći vrijeme i muškarac će poželjeti živu i pravu ženu, treba s nekim isprobati barem nešto od filmskog materijala.

Gdje ne treba imati seks: 25 nesretnih mjesta za seks

Članci o toj temi