Loš seks

Loš seks

Jeste li dobri ili loši u seksu? Da biste razumjeli kako pravilno imati seks, morate razumjeti kako to ne činiti. Loš seks izgleda ovako.

"Loš seks, za razliku od loše hrane, gori je od ne" Jermaine Greer

Većina ljudi je previše naivna i ponosna. Oni sebe smatraju savršenim i neumornim ljubavnicima. U stvarnosti je sve puno tužnije. Imaju loš seks i ne zadovoljavaju svog seksualnog partnera.

Ako imate seks, onda dobro! Inače, ne biste se trebali baviti ovim zanimanjem. Engleski umjetnik i grafičar John Hamilton Mortimer izjavio je: "Gotovo sve najzanimljivije stvari u životu rade se ispod pojasa.". Ne dopustite da sjajna stvar poput seksa bude svakodnevna i dosadna. Evo nekoliko znakova lošeg seksa.

Loš seks je puno alkohola

Alkohol može probuditi životinjsku žudnju, ali spriječiti normalan seks. Alkohol je jedan od glavnih razloga izostanka ili slabe erekcije. Mnogo alkohola može spriječiti ženu da doživi orgazam, a muškarac neće moći svršiti. Znaj svoju mjeru. Par čaša vina igrat će na ruku muškarcu i ženi. To će vam pomoći da se opustite i uživate u procesu. Ali ne više.

Kako pronaći djevojku za seks?

Loš seks je umor

Imajući seks na kraju dana, obično smo iscrpljeni. Radni dan ili studij iscrpljuje nas za jedan dan. Prije spavanja, odlučivši se za spolni odnos, možemo otkriti da nema dovoljno energije i uzbuđenja. Želimo spavati, nije nas kuckati. Ne odgađajte seks do same večeri. Biće bolje da se upustite u seksualne užitke bliže sredini večeri, kada ste se već odmorili od cijelog dana, ali još uvijek ne želite spavati.

Loš seks je sebičnost

Muškarcima je lakše svršiti, za razliku od žena. Možete zanemariti njezine osjećaje, ali ako vrlo rijetko doživljava orgazam, tu nešto nije u redu.

Loš seks je nedostatak raznolikosti

Ako je seks mehanički, onda od njega najvjerojatnije neće biti ništa dobro. Seks nije skup pokreta naprijed. Ovo je nešto više. Ovo je let fantazije, misli, osjeta i emocija. Tražite nove poze, neobična mjesta i eksperimentirajte više.

Loš seks - loša fizička forma

Nakon 25 godina, ako ne i ranije, mnoge izgube oblik. Izvana izgleda jako tužno. Trbuh, višak masnoće, otežano disanje i umor. Ne možete se više nadati svojoj mladosti. Vrijeme je da se ozbiljno pozabavite svojim zdravljem. Uravnotežena prehrana, tjelovježba i zdrav način života. Samo će vam to pomoći da svoje tijelo održite u vrhunskoj formi i sposobnostima. Počnite vježbati sada prije nego što postanete "vreća krumpira". S lošom tjelesnom kondicijom možete zaboraviti na seks.

Seksi fetiši žena

Loš seks nije vaša sudbina.

Članci o toj temi