Doggy je nestandardan

Doggy je nestandardan

Eksperimentiranje u krevetu vrlo je važno da bi seks bio istinski ugodan. Postoji još jedan položaj u kojem dolazi do maksimalne stimulacije G-točke.

Udoban položaj u seksu igra veliku ulogu. Kako bi vođenje ljubavi donijelo zadovoljstvo oba partnera, vrlo je važno pronaći prikladan položaj tijekom odnosa. Stoga je vrlo važno eksperimentirati u krevetu kako bi seks donio pravi užitak. Više od četiri stotine poza koje je moderna seksologija prikupila od davnina pomoći će diverzificirati vaš seksualni život.

Najpopularnije pozicije su misionarske, kaubojke, kada su oba partnera sa strane i poza u kojoj partnerica leži na leđima, a partnerica sa strane. Stručnjaci preporučuju češće eksperimentiranje. To će dodati začin u vezu, a ujedno omogućiti ženi da pronađe položaj u kojem će češće i dublje doživljavati orgazam.

Ali postoji još jedan položaj u kojem dolazi do maksimalne stimulacije G-točke, koja se nalazi na prednjem zidu rodnice. Zovu je "Doggy" ili "Doggy Sex". U ovom položaju muškarac je iza žene, a partnerica zauzima položaj koljena i lakta, široko raširi koljena. U tom slučaju zdjelica bi trebala biti puno viša od razine ramena. Muškarac ubacuje penis s leđa. Njegova koljena trebaju obaviti oko koljena njegove partnerice. Tijekom frikcionih pokreta partner vidi proces prodiranja penisa u rodnicu. Tijekom seksa u ovom položaju muškarac osjeća potpunu moć nad ženom i kontrolira proces. Ovaj položaj omogućuje partnerici da stimulira klitoris, miluje partneričinu zadnjicu, njezine grudi i lagano udara partnericu.

Zanimljive, neobične i korisne činjenice o seksu

Senzacije će se dodati promjenom položaja partnera. Nakon prodora u penis, partner može stajati sa strane ili dijagonalno, straga. Također može mijenjati položaj svog tijela kako bi regulirao razinu stimulacije i pritiska na različite stijenke rodnice.

Ovaj položaj je prikladan ako je partnerica trudna. U tom položaju dolazi do stimulacije G točke bez puno napora, a trbuh je u slobodnom položaju. Ovaj položaj se smatra senzualnim i sviđa se mnogim parovima.

Poza "Doggy" možda nije sasvim prikladna za one parove u kojima je partneru dijagnosticiran "zavoj maternice". U njemu žena može doživjeti bolne senzacije. Osim toga, u ovom položaju partner može osjetiti bolove u zapešćima.

Seksolozi kažu da ovaj položaj kod muškaraca izaziva životinjsku strast. Svidjet će se parovima koji vole unijeti novitet u svoj seksualni život, iznenaditi partnera i pružiti mu maksimalno zadovoljstvo u seksu.

Članci o toj temi