Hollywoodski savjeti za seks

Hollywoodski savjeti za seks

Hollywood je napravio mnogo stvari, posebno ljubavne filmove. Filmski likovi se često susreću, zaljubljuju i seksaju. Što možemo naučiti od glumaca na intiman način?? Najbolji holivudski savjeti za seks.

U holivudskim filmovima uvijek ima ljubavi i seksa. Cijeli život smo gledali filmove i odatle smo puno naučili. Ali što zanimljivo možete posuditi iz filma o seksu i ljubavi??

Hollywoodski savjeti za seks

Seks u autu

Holivudski junaci redovito se seksaju u autu, nikad ne dođu do spavaće sobe. Ponekad to rade čak i u hodu, ali je vrlo opasno. Bolje je zaustaviti auto u šumi, na strani ceste ili na drugom mračnom mjestu. Seks u autu će biti odličan.

Ogledalo za seks

U Hollywoodu se ogledala često postavljaju na strop ili zid u spavaćoj sobi. Vidjeti sebe ili djevojku u odrazu vrlo je seksi. Ogledala poboljšavaju seks i donose novost. To je kao da gledate pornografiju s vas dvoje izvana.

Hollywoodski savjeti za seks

Djevojka u muškoj košulji

Djevojka u muškoj košulji koja izlazi pod tuš uvijek izaziva pojačano zanimanje. Zašto ne probati?

Seks na koži

O čemu muškarci razmišljaju i zašto ne stenju kada se seksaju?

U filmovima seks na koži izgleda super, ali što mislite u stvarnom životu? I ovo je ukusno. Koža utječe na 1000 točaka na ljudskom tijelu i učinak je nevjerojatan. Svaka žena će doživjeti nezaboravan orgazam, baš kao i vi.

Seks uz svijeće

Treperava vatra svijeća ili lomače tjera vas na razmišljanje o vječnom. Odmah želim puno djece, ljubavi i seksa. A sjene na zidu dodaju romantiku i želju za reprodukcijom.

Seks pomoću seksualnih igračaka

Kino se ne libi koristiti robu iz seks shopa. Kupite bič, lisice, vibrator, remen, razne gelove ili erotsku odjeću. Vrijeme je da razbijete svoju seksualnu rutinu nečim novim.

Seks na kuhinjskom stolu

Koliko se holivudskih heroja seksalo na običnom kuhinjskom stolu? Gomila. I toliko puta ti? Vrijeme je za jebanje u kuhinji, pometajući sve oko sebe. Nakon toga nikada nećete pogledati kuhinjski stol, a da se ne sjetite ove šale.

Seks na plaži ili u šumi

Romantični piknik u kinu uvijek završava seksom u prirodi ili drhtanjem šatora. Možda biste trebali preispitati svoj odnos prema turizmu i prirodi?

Hollywoodski savjeti za seks

Usvojite seks iz Hollywooda i u krevetu vam neće biti dosadno. Počnite raditi sve što rade junaci filma koji ste zajedno gledali. Bit će puno seksa i puno zadovoljstva.

Pitanja o prljavom seksu za postavljanje jedno drugom

Članci o toj temi