Karta erogenih zona žena

Karta erogenih zona žena

Znamo da svi muškarci vole žene i putovanja, pa smo vam nacrtali kartu glavnih erogenih zona kod žena. Vrijeme je za putovanja, putovanja i putovanja!

Seksualno uzbuđenje se javlja na različite načine kod žena i muškaraca. A ako muškarac (osobito od gladi) ponekad treba samo pogledati, zagrliti i dodirnuti, onda je sve to ženama krajnje nedovoljno.

Ženama treba puno dulje da se uzbude, a da biste ubrzali taj proces, trebate milovati njihove erogene zone.

Erogene zone su posebno osjetljiva područja tijela koja, kada su stimulirana, izazivaju seksualno uzbuđenje. Može ih biti od jedan do desetak, a nalaze se na najnevjerojatnijim dijelovima tijela.

Predstavljamo vam popis glavnih erogenih zona kod žena:

jedan.Ušne školjke. Ušne školjke. Iza uha.
2. Jagodice.
3. Grlo s prijelazom na vrat.
4. Grudi. Posebno bradavice.
5. Mjesto za mačke. (područje na leđima između lopatica)
6. Trbuh.
7. Kukovi.
osam. Genitalije. Klitoris.
9. Stražnjica.
10. Anus.
jedanaest. Stopala.
12.I naravno usne.

Karta erogenih zona žena

Preporučljivo je ljubiti erogene zone žene. Tako žena oštrije reagira na milovanja. No, npr. i bradavice se mogu lagano grickati, kao i trbuh i bedra.

Intimne muške frizure koje vole žene

Ljubeći ženi u leđa, možete se, takoreći, igrati jezikom bez dodirivanja kože usnama. Također, igrajući se jezikom, ljubite ušne školjke i ušne školjke.

Stražnjicu se lagano stišće rukama ili gricka. Općenito, mnoge žene vole gristi stražnjicu.

Ženin spolni organ miluje se prstima, vrlo nježno, pokušavajući dotaknuti klitoris. Ovaj dio tijela možete maziti jezikom. To će ženi pružiti izvanredno zadovoljstvo.

Mnoge žene vole kada su čvrsto stisnute u naručju i, takoreći, zagrijane toplinom svog tijela. Neki ljudi vole kada su im grudi malo grubo naborane.

A neke žene vole da se ljube i ližu.

Postoje žene koje vole analnu stimulaciju. Možete ga stimulirati kako želite, prstima ili jezikom, kako vam najviše odgovara.

Glavna stvar je pokazati osjetljivost i nemojte se ustručavati pitati djevojku što bi htjela od vas.

Ako je žena dovoljno uzbuđena, njezini su spolni organi jako hidratizirani. Ovo je takozvani lubrikant za usvajanje penisa.

I što je više ovog lubrikanta, žena je uzbuđenija. Ne oklijevajte i bacite se na posao. Inače, ako je žena pretjerano uzbuđena, neće uživati ​​u seksu s vama, a romantična večer će biti beznadno uništena.

Članci o toj temi