Kako napraviti djevojku dobar i kvalitetan seks

Kako napraviti djevojku dobar i kvalitetan seks

Nitko ne želi biti dosadan i slab u seksu. Sve djevojke koje podučavaju TV i internet sanjaju o dobrim ljubavnicima. Ako niste, onda su stvari loše. Kako učiniti seks svjetlijim i boljim tako što ćete postati dobar ljubavnik?

Ponekad je moguće poboljšati seks bez povećanja penisa ili uzimanja Viagre. Kako poboljšati seks?

Seks uz zvuk

Nijemi film je beznadno izgubio i ostao u prošlosti. To vrijedi i za seks. Šutjeti tijekom ljubavne bitke dugo je bio loš ton modernog seksa. Šapnite joj na uho, dajte joj komplimente, zazovite je, koristite prljave riječi. Nemojte se bojati stenjati, režati ili teško disati tijekom seksa.

Udahnite duboko u seks

Mnoge ljubavne tehnike preporučuju duboko i zajedničko disanje. Disanje u paru pomaže uhvatiti pravi ritam u seksu i sinkronizirati se. Ako sve učinite kako treba, djevojka se u trenutku guranja kreće prema vama. Sposobnost kontrole ritma znak je dobrog ljubavnika.

Kako napraviti djevojku dobar seks od djevojke dobar seks

Uklonite smetnje

U 90% slučajeva smetnje ometa usklađivanje za seks. To mogu biti roditelji, djeca, cimeri ili kućni ljubimci. Telefoni mogu ometati kada primaju neočekivane poruke ili pozive. Bolje je isključiti zvuk telefona prije seksa. U najvažnijem trenutku smetnje će pokvariti raspoloženje, posramiti djevojku i uništiti nadolazeći orgazam. Također, sama atmosfera, u kojoj nema načina da se mirno prepusti seksu, ne pridonosi punopravnom užitku.

Kako žene kažu da je seks ukusan

Više romantike

Zabavite je i učinite da se osjeća posebnom. Za to će vam dati seks u potpunosti. Djevojke vole romantiku i atmosferu. Romantična večera, šetnja ili zajedničko gledanje filma bila bi dobar uvod. Još ljepša djela i riječi iz melodrama. Ne štedite na komplimentima, humoru i ljubaznosti.

Ne žuri

Ako djevojci odmah pokušate ugurati kurac, bit će suho. Djevojkama treba vremena da se uzbude i zapale. Ne biste trebali žuriti u seks. Skidajte odjeću polako i postupno. Ostavite joj donje rublje na početku predigre. Zagrlite, poljubite, prepustite se i prevrnite se. Milovati, poljubiti, zagladiti, pritisnuti, tri. Cijelo žensko tijelo je erogena zona. Pronađite točke na koje ona aktivnije reagira. Obratite pažnju na njezin vrat, ramena, prsa, unutarnju stranu bedara, trbuh i noge djevojke.

Članci o toj temi